Bu günleri el birliği ve toplumsal bir uzlaşı ile atlatalım sorarız,sorgularız,anlatırlar tedbir alırlar önümüze bakarız ama ben sana soruyorum?Elin yabancısı durup dururken her gece neden tl'ye operasyon çekme derdine düşsün.Ya da bizim bilmediğiniz sistemde bi açıkmı buldular da kısa yoldan tl üzerinden zengin olma durumunu şu andaki yaşadıklarımız.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu kapitalistleri anlayamadım gitti vallaha, bunu eskiden desen ISLAK SOPAYLA DÖVERLERDİ
Turkey's Best Solution Is Capital Controls, Says Commerzbank's Nguyen
https://www.bloomberg.com/news/video...s-nguyen-video
İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca
işte bende onu diyorum bak dikkatle okursan AKP (veya akp nin beynini yıkayanlar) 16 YIL SÜRE İÇERİSİNDE "TÜRKİYENİN İPİNİ KÜRESEL SİSTEMİN ELİNE VERDİLER" bu çok uzun bir konu , saygalarca t artışılır.
yani sen türkiyenin ekonomisini / finans sisteminin tamamının yönetimini gavurlara verirsen, seni "hamamda koca karılar nasıl bayılıyormuş" diyerek oynatırlar.
biz buna kızıyoruz.. gelinen durum ya akp nin, yada akp ye akıl verenlerin suçu YANİ AKP KANDIRILDI..
böyle ekonomi, böyle ülke yönetilmez.. 500 milyar dolar para girdi bu ülkeye NE OLDU O PARA?
Gösterge faizi 25,74
MB faizi 17,75
Faizleri yükseltmedik, faiz lobisine boyun eğmedik![]()
Sana tek bir sorum var
Askerimizin başına çuval geçirildiğinde, biz nota ver ABD e dedik,Reis bizimle dalga geçmiş ve;"Ne notası,müzik notası mı?"demişti
Bu konuda fikrinizi bize lutf edermisin?
Bu konuda beni ikna et söz bende Reis in arkasında duracağım yoksa yok...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
yabancılar evet söyledğin gibi " DOLARI YÜKSELTİYORLAR" diledikleri gib idolarla oynuyorlar.. ama zaten ülkeyi yönetenlerin işi ÜLKEYİ BU DURUMA GETİRMEMEK.. inşallah anlatabilmişimdir..
o zaman çıkıp özür dileyin, ve/veya KANDIRILDIK DEYİN.. ekonomik danışmanlarımız ABD AJANIYMIŞ DEYİN FELAN.
Er geç Papaz olayı yaşanacak sonuç olarakta salınmasına ben olanak vermiyorum ama bir takas olayı ihtimali olursa şaşırmam. 2 tarafında buna ihtiyacı var. Olay artık ABD-Türkiye olayını aştı ki ABD bölgesel olarak hesaplayamadığı bir erken tetiklemeye maruz kalabilir.
Bundan sonrasında işte o eli oynayacak hükümette iyi birileri olması lazım yoksa başka türlü bu durumdan zarar görmeden çıkmak baya baya zor hatta imkansız gibi bir bedel ödenecek ama karşılığında ne aldığın önem kazanacak.
Bir de piyasa var ki iki tarafı keskin durumda 2019 feci zor olacak. Herkes için..
Yer İmleri