Sayfa 62/1024 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Burda Yalaka Ölü soyucuları..!!
    Garibandan utanmadan döviz bozdurma kampanyası düzenleyen önce aynaya baksın.!!
    Bıraksın pişkinligi..!!
    Bu kadar pişkinlikten sonra
    Demekki tuz da kokmuştur.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Nasıl artıştan daha fazla ötv'den vazgeçiş oluyor acaba
    Uygulama 2-3 aydır sürdüğü için geçmiş zamlar da dahil olarak devletin vazgeçtiği toplam ÖTV miktarı belirtilmiş olabilir.

Çok kabaca bir tahmin yapacak olursak devletin fedakarlık edebileceği litre başına 1.5TL daha ÖTV fiyatın içinde kalmış olmalı. Fiyatlar biraz daha artarsa bütçe gelirlerinin çok önemli bir kısmını oluşturan akayakıttan alınan ÖTV sıfırlanmaya yakın bir pozisyona gelebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sn İzmut
    Bazen içine ben mi kaçmış acaba diye şüphe etmiyor etmiyor değilim sizden...
    O kadar örtüşüyor ki olaylara bakış açımız bazen ben bile şaşırıyorum..
    Tipimizde birbirimize benziyor...
    Kayıp kuzenlermiyiz yoksa?
    Tam ben böyle bir gönderi, Leblebici hakkında bir gönderi hazırlamayı düşünürken siz benden erken davranmışınız...
    Elinize sağlık...
    Müsadenizle gönderinize ufak bir eklenti:Kur bugün %9,5 yükselmiş mi yoksa ben hayal mi görüyorum acaba?

saygılar/başarılar

Sayın Tengri Han

Sistemden nemalanmayanlar, yobaz olmayanlar, yandaş medyanın gazına gelmeyenler ve biat kültürü olmayanlar için aklın yolu bir.
    Bir tarafta masallar, bir tarafta gerçekler.
    Hasan Cemal'in bugünkü yazısında bahsettikleri figürlerden biri, Leblebicioğlu gibi tipler.

Asgari ücret 200 Euronun altına indi inecek.
    Hala güzelleme yapanlar var.
    Bu arada, Türkiye'deki yabancı pilotları, nasıl tutacaklar acaba !!!

4.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku

Sayın Tengri Han

Sistemden nemalanmayanlar, yobaz olmayanlar, yandaş medyanın gazına gelmeyenler ve biat kültürü olmayanlar için aklın yolu bir.
    Bir tarafta masallar, bir tarafta gerçekler.
    Hasan Cemal'in bugünkü yazısında bahsettikleri figürlerden biri, Leblebicioğlu gibi tipler.

Asgari ücret 200 Euronun altına indi inecek.
    Hala güzelleme yapanlar var.
    Bu arada, Türkiye'deki yabancı pilotları, nasıl tutacaklar acaba !!!
    Sn İzmut
    Türsab Başkanının söylediklerini gördünüz mü?
    Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk oldu.

Bağlıkaya, ekonomideki gelişmelere ilişkin, “Kur artışları herhangi bir ekonomik temeli olmayan, herkesin malumu olduğu sebeplerden siyasi bir takım olaylardan kaynaklı Türkiye’ye bir operasyon yapılıyor. Şu anda bu operasyonu yapanların gözden kaçırdığı çok önemli bir nokta var. Böyle durumlarda siyasilerin yüklerini millet alır. Dolayısıyla Amerika’nın yaptığı bu işler sadece siyasi iktidara değil halka yönelik bir operasyona dönüşmüş vaziyette. Dolayısıyla halk bunun cevabını verir. Yani geçmişte olduğu gibi bugün de vermeye devam edecektir. Bununla ilgili hiçbir endişe, şüphe yok.†değerlendirmesinde bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/tursab-ba...onomi-2723895/

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Kafayı yedim sanırım ben 4,61 maliyetimin 1/2'si oranında 7,00 maliyet ile alım yaptım..
    Dünya tersine döndü.Artık aydınlanmış adama kafayı yemiş,kafayı yemiş adama aydınlanmış deyola

6. Yerli ve milli işadamları krizde Trump'a saydırırken
    https://t.co/4QfG44bIHZ

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Yerli ve milli TÜRSAB YKB'na sormak lazım

Beldibi'nde neden tüm dükkanlarda dolarla alışveriş yapılıyor ?
    Manav, market, balıkçı, seyyar satıcı hepsinde etiketler $
    Çin'den 2 milyon turist beklentisi de safsatadan başka bir şey değil.
    Egede, İngiliz'e 2 pound'a açık büfe kahvaltı, 3 pound'a kebap satıyoruz.
    Böyle mi kapanacak cari açık.

Bu makaleyi de, yeni kankamız, dost ve kardeş Ruslar yazmış

https://tr.sputniknews.com/analiz/20...iz-yunanistan/

Sayfa 62/1024 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •