Sayfa 175/1024 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by akçakoca Yazıyı Oku
    Bu sorunun fevabını bende arıyorum borsa neden dusuyor gerçek ekonomik verileri fiyatlıyor temeli sağlam olmayan tüketime dayalı ve halada üretim kanallarının en azından ne şekilde açılacağına dair bir ip ucunun olmamasını fiyatliyor günü geçirmeye çalışan finansından sanayisine sade vatandaşından zenginine varana kadar yarına umutlu olumlu öngörülerle bakamayan insanların zihinlerindeki düşünceleri fiyatlıyor temel yapısı saģlam olmayan ekonomiyi ve halada saģlamız diyen ama üç günde değeri yüzde otuzlar kadar değer kaybeden para birimimizi fiyatlıyor.
    rxpu anlatıyor bunu dünden beri.. riskli bir hamle yaptılar diyor, bu hamle den geri adım atılmadığı sürece de bono ve borsa ya satış sürecek gibi.

Swap Tıpkı psikiyatr ilaçları gibi yan etkileri çok fazla olan bir ilaca benziyor aynı zamanda adamı da zombileştiriyor diye anlıyorum.....Neyse hayırlısı diyelim....

Benim anladığım da bir tek vatandaşın tl tasarrufuna yüksek faiz verilmeyecek,gene vatandaş şeedilmek isteniyor

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İşin teknik boyutunu bilmem de bu işin borsa ve faiz ayağına çok ciddi darbe vuracağı geçmiş tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim....
    Dün gece tecrübelere dayanarak borsa ve bono piyasası bu swap işinden dayak yer demiştim.....Bakalım öngörümüz ne kadar tutacak!!!!!!!!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim anladığım da bir tek vatandaşın tl tasarrufuna yüksek faiz verilmeyecek,gene vatandaş şeedilmek isteniyor
    benim anladığım yabancılar tl ye %35 faiz alabilir, tl bacağının faizi buymuş.. yani gösterge 30 larda durulur bu mantığa göre.. borsadaki satış ta satıp %35 lik faizden yararlanabilmek için (tabi sadece yabancılar londra)

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    benim anladığım yabancılar tl ye %35 faiz alabilir, tl bacağının faizi buymuş.. yani gösterge 30 larda durulur bu mantığa göre.. borsadaki satış ta satıp %35 lik faizden yararlanabilmek için (tabi sadece yabancılar londra)
    Daha önce burada paylaşılmıştı...Almanca ya da ingilizceydi makale ...O zaman swap tarafında %25 faiz vardı....

5.80 in altında kalıci olması bence imkansız

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Daha önce burada paylaşılmıştı...Almanca ya da ingilizceydi makale ...O zaman swap tarafında %25 faiz vardı....
    %25 ile %35 arasında ciddi fark var.. doğrudur paylaşılmıştır..

Sayfa 175/1024 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •