Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahmetg Guest
     Alýntý Originally Posted by thermofluid Yazýyý Oku
    Rezervasyon yaptirirken ozel kurallarda "Turk vatandaslari faydalanamiyor" diye bir madde var. Sozlesme imzalarken bunu bilmeniz gerek, aksi takdirde otelde check-in sirasinda sorun yasayabilirsiniz. Almanlar ayni otelde 220 Euro'ya kalirken yaklasik 310 Euro odeyebilirsiniz sirf bu nedenle.

Saygilar.
    Hicbirsey anlamadim

Booking.com a nen yurtdisinda yasayan vatandas olarak girdim didimde 3 yildizli otel ayarladim. Bunu 8 ay once yaptim. Gunlugu hersey dahil 140 tl idi

Gecen hafta oteldeydik bi suru otelde kalanla konustum ingiliz turk alamanci hrpside ayni fiyati vermis

Siz neyden bahsedoyorsunuz ben anlamadim ama ogrenmeyi cok istiyorum

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    Hicbirsey anlamadim

Booking.com a nen yurtdisinda yasayan vatandas olarak girdim didimde 3 yildizli otel ayarladim. Bunu 8 ay once yaptim. Gunlugu hersey dahil 140 tl idi

Gecen hafta oteldeydik bi suru otelde kalanla konustum ingiliz turk alamanci hrpside ayni fiyati vermis

yanlýþ birþey söylemek istemiyorum ama devlet yanlýsý olan bir arkadaþ olabilir, ve/veya turizm sektöründedir ve türk insanýnýn yabancýlar gibi ucuza tatil yapmasýný istemiyordur yanlýþ demiyorum zira türkiyenin dövize ihtiyacý var ve bu ucuz tatiller yabancýya o yüzden veriliyor.

siz yabancýlara verilen fiyattan tatil yapabildiyseniz gerçek budur, bu arkadaþýn yazdýklarýný "korkutmak-caydýrmak" olarak tanýmlayabilirsiniz .. ve dahasý sizin gibi düþünenleri , fikrini açýklayanlarý sevmezler , özel mesajdan KARDEÞÝM TAMAM KURNAZSIN KENDÝN YAP TATÝLÝNÝ AMA GENELE YORUM YAPMA derler..

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    Hicbirsey anlamadim

Bazi tur acentalari booking.com'dan daha ucuza tatil paketi satabiliyorlar. Latsminute.de sitesinde Antalya otellerini arattiginizda daha uygun fiyatlarla karsilasabiliyorsunuz. Acik acik yazilmis Turk vatandaslari icin gecerli degildir diye. Biraz once aldigim ekran goruntusunu paylasiyorum.

1.jpg

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •