gösterge 24.65 e gevşedi..
ytd.
syg,
gösterge 24.65 e gevşedi..
ytd.
syg,
Trump:
Turkey has taken advantage of the United States for many years. They are now holding our wonderful Christian Pastor, who I must now ask to represent our Country as a great patriot hostage. We will pay nothing for the release of an innocent man, but we are cutting back on Turkey!
Fidye ?!?
Hindi ?!?
Dün paylaşmıştım ; gösterge tahvil değişti !!!!!!!!!!!!
Eskisi , TRT131119T19 , son işlem YB %27.92
Yenisi , TRT120820T12 ,son işlem YB %24.65
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bu acaba uyanıklık olsun diyemi değiştirildi![]()
Aga kesinlikle katılıyorum.. Komik komik rakamları, dediğin gibi tahvilin %25 cds in 482(yükselmiş tekrar) doların %45 primili olduğu bir durumda, heyecanla karşılayanlara anlam veremiyorum.. Neyin körlüğü bu.. O dolar tekrar gösterdiği seviyeleri görecek ve üstüne çıkacak.. Aşikar..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Aktifbank'ın bankacılık lisansı var. Ancak bir tasarruf bankası değil yatırım bankası. Yani mevduat toplama izni yok. Mevduat toplayamamakla birlikte kaynak sağlamak için başka sermaye piyasası araçlarını kullanabilir. Repo, bono, tahvil gibi. Mevduat garantisi haricinde bankacılıkla ilgili tüm düzenleme ve regülasyonlara tabidir.BDDK'nın banka listesinde de ünvanı mevcuttur. Aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
https://www.bddk.org.tr/websitesi/tu.../bankalar.aspx
Yer İmleri