Sayfa 848/1252 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. dolara operasyon var diyorlar ama borsaya da operasyon var bunu gormuyolar hacimsiz sekilde surekli dusuyor dolar geri gelmesine ragmen ...bu sadece swap faizi yle ya da faizler arttı veya bayram tatili diye acıklanamaz ..bu haftalık kayıp %10 u gecti

2. Forumdaşlar burgan'dan oran alan oldu mu %20 diyor, bana epey düşük geldi. 500k altı
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar burgan'dan oran alan oldu mu %20 diyor, bana epey düşük geldi. 500k altı
    gunluk 20.5

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    dolara operasyon var diyorlar ama borsaya da operasyon var bunu gormuyolar hacimsiz sekilde surekli dusuyor dolar geri gelmesine ragmen ...bu sadece swap faizi yle ya da faizler arttı veya bayram tatili diye acıklanamaz ..bu haftalık kayıp %10 u gecti
    Dude (herif) işin içinde diyorlar. Satan oymuş

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    gunluk 20.5
    Onu değerlendiriyorum ama şubeye gelmeniz lazım diyor mt. Dün bunu sordum söylememişti. Şubeye uzağım.

O nedenle 32 günlük mevduat oranı lazım. Dün bir yerlerde forumda burgan için %20.75 ve üzeri oran duydum gibi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Londra swap faizlerinde son durum nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by DavidB Yazıyı Oku
    Trump:
    Turkey has taken advantage of the United States for many years. They are now holding our wonderful Christian Pastor, who I must now ask to represent our Country as a great patriot hostage. We will pay nothing for the release of an innocent man, but we are cutting back on Turkey!

Fidye ?!?
    Hindi ?!?
    Adam; hiç bir şey vermem masum bir rahip için, bugüne kadar bizimle olan ortaklığımızdan Türkiye çok faydalanmıştı artık bunda bir kısıntıya gideceğiz diyor..

Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Dude (herif) işin içinde diyorlar. Satan oymuş

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    londradan yapılıyor hersey artık bu herif kimse anlamadım yukarı gitse herif asagı gitse herif ...borsa da dolar da ordan yonleniyor ..spk yine acıga satısı yasaklaması lazım .

Sayfa 848/1252 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •