Sayfa 221/1024 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Almanlar da adam mı be moruk. Festivallerde blutwurstu yersen 5 dublede devrilecekken ,10 dublede hala etrafta coşuyor olursun
    Bi kere onun yapılışını izlediydim Avusturya tv sinden şimdi anlatmiyim millet kurbanda et yiyemez et. O neydi ya. Gerçek korku filmi. Yok abi sporcu herifler blut u cakmasan sen onlar daha fiziki performansli bence geneli bize kiyas

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İkametgah çıkartmak kolay iş yeter ki vatandaş ol. Ama vergisel mevzudan dolayı Türkiye'de ikametgahım olmasın diyorsan ona bir şey diyemem.
    her geldiğimde çıkarıyorum. Yurtdısına cıktığım anda siliyorlar ikinci ikameti sistemden. Birde sgk borç çıkarıyor otomatik olarak en üst kalemden. Sonra her geldiğimde onu sildiriyorum geri. Mecburmuş turkiyede ikametin varsa aylık 350lira sağlık sigortası ödemeye. O paradan daha azına özel sigorta bile var.
    Ytd

3. blutwurst kan sosisiymiş yemek için mide lazım.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sen bizim memleketten değilsin anlaşılan. Biz blutwurstu kahvaltıda fındık fıstık niyetine yiyenlerdeniz.
    Hanım Alman onunda midesi bulanır.!!
    Domuz kanı ana malzeme .!!
    Domuz yağı.!!
    Görünen beyaz parçalar.!
    İnce doğranmış soğanla harmanlanmış.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. arkadaş yenecek bin tane güzel şey var, kan yenirmi yav

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Blutwurst dünyanın en sağlıksız gıdalarında top 5'e oynar. Sigara bile daha sağlıklı
    Ytd

7. Forumdaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. İyi yapılmış bir blutwurst bana göre ciddi anlamda gurme bir lezzettir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Blutwurst dünyanın en sağlıksız gıdalarında top 5'e oynar. Sigara bile daha sağlıklı
    Zaten sağlıklı olsa o kadar gurme bir seviyeye çıkamazdı. Ama kan pişirilmeyip hafif kurutulduğu ve yarı sulu bırakıldığı için çok güvenilir bir yerden yenmeli. Yoksa neler olabileceğini sn. doktorlar daha iyi bilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 221/1024 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •