Sayfa 198/573 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4584 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

zor bir sene daha bizi bekliyor
    bir halt olacağı yok.

Sebelekler geçen sene aykut hoca vardı aziz başkan vardı vuruyordunuz şimdi kime vuracanız osmanlı zamanı yeniçerileri gibi kelle isteyip duruyorlar

Kap : Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye transferi için görüşmelere başlanmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Futbol enteresan oyun ..

Erzurum Beşiktaş macında ilk yarı 2 kez kaleciyle karşı karşıya ve minimum 3-0 olacak maci 1-0 ile önde girip bukadar kötü oynayan Beşiktaş’a suan 2-1 mağlup olmak gerçekten enterasan ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kap : Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye transferi için görüşmelere başlanmıştır.
    10 milyon euroya satıldı galiba doalrda olabilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    10 milyon euroya satıldı galiba doalrda olabilir
    Öyle birşeyse müthiş para ..

Son dönemde basında yer alan Cristian Ramirez’in kulübümüze transferiyle ilgili haberler doğru değildir.

İlgili oyuncuya dair herhangi bir transfer planlamamız ve çalışmamız hiçbir zaman olmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kap :

Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 10.500.000 € (Onmilyonbeşyüzbin Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.

Sayfa 198/573 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •