Sayın İbrahim, geçen hafta spk nın onayladığı zaten çağrı bilgi formu idi. Yani tekrardan onaya gerek yok. Spk ya başvuru yazısını dikkatli okuyunca göreceksiniz. Bu saatten sonra top tamamen demirören de.
"Demirören Medya
Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018
tarihinde imzalanan Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin
sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal değerli payların
devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında
pay alım teklifi yapmak ve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun
onaylanması ve pay alım fiyatı hesaplamasında 22.03.2018 tarihli TCMB döviz
alış kurunun kullanılması talebi ile bugün SPK'ya başvurulmuştur."
Dostlar hisseyi kaçtan verebiliriz.bilgi paylaşabilir misiniz
ben bugün 8.08 den verdim..tekrar alttan emir girdim ama düşmedi.m son dakkada 7.99 yaptım ama 8.02 ile kapattı. hayırlısı olsun bu piyasada dehşet kar elde ettim. bayrama iyi girdik. şimdi araki hisse bulasın... belki gene alım fırsatı verir dgzte.
Çağrı fiyatından Temettüyğ düşemez öyle şey olmaz...
Sebep temmettü sonrası da bir çok kişi aldı...
Spk. ok yemeyi bırak adam gibi işini yap ky koru
kalıbının kurumu ol...
delirtme...
hurgz de bayramı zehir ettin bravo
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Madde 15 te böyle bir açık kapı var. Spk buna dayanarak temettuyü fiyattan düşebilir demiş. Sağolsun spk nerede yoruma açık bir madde varsa hepsini demirören in lehine yorumlayarak karar almış.
Allahtan dolar bazlı fiyat hesaplamasında herşey çok net olarak belirtilmiş de biz kurtulduk yoksa şuanda sizin yaşadıklarınızı yaşamamız içten biledeğildi.
.......Zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğünün doğumuna yol açan pay iktisaplarında ödenen bedelin doğrudan içinde değerlendirilebilecek olan yan edimler veya pay devir tarihinden sonra bazı şartların tahakkuku halinde ödenecek prim ve benzeri hususlar pay alım teklifi fiyatının hesaplanmasında dikkate alınır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri