Sayfa 514/548 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ibrahim bey e sormuşsunuz ama müsadenizle bende cevap vermek isterim.

Evet hesap doğru ama şu ayrıntı var. Demirören eğer pazar günü aksamına kadar onaylı çağrı bilgi formunu yollayıp p.tesi çağrıya başlıyorum derse yasal olarak cuma günkü tcmb dolar kurunu kullanma hakkı var.
    Ve büyük ihtimalle de bu hakkinı kullanılacaktır. Çünkü doların durmaya niyeti yok gibi.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler balıkadam,İbrahim bey.

2.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    idari mahkeme olacak uzun sürmez masraflı bir dava degil
    İtaraz ederlerse 2 seneyi bulabilir...

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Evet balıkadamın dediği gibi hesap doğru. Yaklaşık 5 kuruş faiz ilavesi olacak çağrı fiyatına. Bayram tatilinde spk dan bilgi formuna onay alması mümkün değil. Ptesi onay gelse en iyi ihtimalle Salı günü başlar.
    Aracı kurum komisyonu düşük olur. Satılsa ödenecek komisyon olmayacak sonuçta. Temettü ödemesinde olduğu gibi bir komisyon alacaklardır diye düşünüyorum. Hisseler demirörene virman edilecek.Oda ertesi gün parayı gönderecek.
    Sayın İbrahim, geçen hafta spk nın onayladığı zaten çağrı bilgi formu idi. Yani tekrardan onaya gerek yok. Spk ya başvuru yazısını dikkatli okuyunca göreceksiniz. Bu saatten sonra top tamamen demirören de.

"Demirören Medya
    Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018
    tarihinde imzalanan Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin
    sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal değerli payların
    devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında
    pay alım teklifi yapmak ve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun
    onaylanması
    ve pay alım fiyatı hesaplamasında 22.03.2018 tarihli TCMB döviz
    alış kurunun kullanılması talebi ile bugün SPK'ya başvurulmuştur."

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın İbrahim, geçen hafta spk nın onayladığı zaten çağrı bilgi formu idi. Yani tekrardan onaya gerek yok. Spk ya başvuru yazısını dikkatli okuyunca göreceksiniz. Bu saatten sonra top tamamen demirören de.

"Demirören Medya
    Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018
    tarihinde imzalanan Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin
    sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal değerli payların
    devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında
    pay alım teklifi yapmak ve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun
    onaylanması
    ve pay alım fiyatı hesaplamasında 22.03.2018 tarihli TCMB döviz
    alış kurunun kullanılması talebi ile bugün SPK'ya başvurulmuştur."

SPK nın belirlediği 1.41585 USD üzerinden hazırlanan yeni bilgi formuna onay alınması gerekmiyorsa haklisiniz. Bakalım artık hayırlısı olsun. Haftaya bu iş bitecek orası kesin.

5. Dostlar hisseyi kaçtan verebiliriz.bilgi paylaşabilir misiniz

6. ben bugün 8.08 den verdim..tekrar alttan emir girdim ama düşmedi.m son dakkada 7.99 yaptım ama 8.02 ile kapattı. hayırlısı olsun bu piyasada dehşet kar elde ettim. bayrama iyi girdik. şimdi araki hisse bulasın... belki gene alım fırsatı verir dgzte.

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Yatırımcı nihai 1.42 cent almış olmuyor çağrı parasın dan temettü düşülmesi doğru mu bu konuyu araştıralım şirket parası ile tüzel kişilik benim aklıma yatmıyor
    Çağrı fiyatından Temettüyğ düşemez öyle şey olmaz...

Sebep temmettü sonrası da bir çok kişi aldı...

Spk. ok yemeyi bırak adam gibi işini yap ky koru
    kalıbının kurumu ol...
    delirtme...

hurgz de bayramı zehir ettin bravo

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Çağrı fiyatından Temettüyğ düşemez öyle şey olmaz...

Sebep temmettü sonrası da bir çok kişi aldı...

Spk. ok yemeyi bırak adam gibi işini yap ky koru
    kalıbının kurumu ol...
    delirtme...

hurgz de bayramı zehir ettin bravo

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Madde 15 te böyle bir açık kapı var. Spk buna dayanarak temettuyü fiyattan düşebilir demiş. Sağolsun spk nerede yoruma açık bir madde varsa hepsini demirören in lehine yorumlayarak karar almış.

Allahtan dolar bazlı fiyat hesaplamasında herşey çok net olarak belirtilmiş de biz kurtulduk yoksa şuanda sizin yaşadıklarınızı yaşamamız içten biledeğildi.

.......Zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğünün doğumuna yol açan pay iktisaplarında ödenen bedelin doğrudan içinde değerlendirilebilecek olan yan edimler veya pay devir tarihinden sonra bazı şartların tahakkuku halinde ödenecek prim ve benzeri hususlar pay alım teklifi fiyatının hesaplanmasında dikkate alınır.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 514/548 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •