Hep vardı ve olacak bu .Sadece bankerler zamanı ve böyle dönemlerde betona ilgi azalır.Onun dışında insanlar paralarını hep betona yatırmışlardır.Çünkü riski en az olandır .Birde bizim millet sabırsız millettir.Beton alıp hemen kira almaya başlarsın .Hisse alıp 5 yıl bekleyen görmedim .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evler kalitesiz ve ucuzdu. Arabalar çok pahalıydı, mevcut üretim imkanları ile arabalar ucuzladı yeni teknikler ve büyüyen metrekarelerle evler degerlendi. Nüfus da arttı. Faiz de düşüktü; daha ne olsun...
Ev = araba günleri de geri geliyor elbette. Evin işçiliği ucuz, arsası ucuz, döviz pahalı faiz yüksek olunca ev = araba olur belki ama geçici olur tahminime göre.
eşitlik henüz sağlanmadı ama olacak, faiz uzun yıllar yüksek olacak. şu an gençlerin g.tler yere inmiş durumda,3 sene öncesine kadar ev ev diye anıranlar.şimdi bu faizlerle aklından bile geçiremiyor. ne de güzel oldu. hele araç kredileri of of. tüketici kredileri %48mükemmel oldu.dahada beteri geliyor.cash döviz sahibi kral olacak.
İTÜ, KTÜ ve YTÜ gibi üniversiteler teknik üniversitelerdi ve en çok patent buradan geliyordu. İTÜ kimleri mezun etmedi ki? En kıymetli mühendisler ve teknisyenler bu teknik üniversitelerden çıkardı. Buraları sosyal bölümler açarak çöp ettiler.
Geçen televizyon seyrediyorum. Bu tipleri gördüm ümidimi kaybettim. YTÜ de normalde sadece mühendis, teknisyen veya mimar yetişirdi. Felsefe bölümünün işi ne? Yıldız Teknik Üniversitesi adı üstünde tekniktir. Hangi iyi aile çoçuğu bu teknik üniversitelerde sosyal bölümler açtıysa vatan hainidir. Aynı şekilde İTÜ ve KTÜ de de sosyal bölümler açılmış. Tam bir kahpelik ve kepazelik. Bizim teknisyene ve mühendise ihtiyacımız var. Goygoycu zaten çok Türkiye de. Fazlasına gerek yok.
YTÜ Felsefe Prof.Dr. Teyfur Erdoğdu
YTÜ Felsefe Prof. Dr. Caner Taşlaman
Dolarmi tlmi mesele bu
Son düzenleme : breakeven; 24-08-2018 saat: 01:37.
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri