Sayfa 305/1024 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. senelerdir her yaz 1-2 ay kaş'a gelirim. merkeze de gerekmedikçe inmem. migros, pazar vs o kadar. kaş'ı bu seneki kadar kalabalık hiç görmemiştim. bir de üstüne bayram gelince yaşanmaz hale geldi. oteller pansiyonları geç çadır yeri bulmak imkansız.

hadi diyeceksin kuru kalabalık. alakası yok. dün arkadaşlar çağırdı mecburen indik iki kadeh bişey içmeye.. vay anam vay.. millet 25 tl den biraları 35 tl'den rakıları höpür höpür höpürdetiyor, o da oturacak yer bulursa.. restoranların önü kuyruk.. ulan dedim memlekette ekonomik kriz var hesapta.. peki bu kaş marsilya'nın bir ilçesi mi?? anlamadım gitti.

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    senelerdir her yaz 1-2 ay kaş'a gelirim. merkeze de gerekmedikçe inmem. migros, pazar vs o kadar. kaş'ı bu seneki kadar kalabalık hiç görmemiştim. bir de üstüne bayram gelince yaşanmaz hale geldi. oteller pansiyonları geç çadır yeri bulmak imkansız.

hadi diyeceksin kuru kalabalık. alakası yok. dün arkadaşlar çağırdı mecburen indik iki kadeh bişey içmeye.. vay anam vay.. millet 25 tl den biraları 35 tl'den rakıları höpür höpür höpürdetiyor, o da oturacak yer bulursa.. restoranların önü kuyruk.. ulan dedim memlekette ekonomik kriz var hesapta.. peki bu kaş marsilya'nın bir ilçesi mi?? anlamadım gitti.
    Her sene 9 günlük Bayram yok ondan
    Ordakiler planı dolar azmadan evvel yaptı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Tam aksine, parayla para kazanmak en kolay ve risksiz olanı. Türkiye'den çıkmadan sermaye piyasalarında çok kelepir hisselere, vb alanlara yatırım olabilir. Gıda ticareti diyorsanız zaten tehlikenin dibine kadar gitmeniz, orada bulunmanız gerektiği için can ve mal güvenliğiniz had safhada tehlikeye girer.
    yazdığımı okuyun ona göre konuşun. Siz gidip para yatırında venezuelaya sonra maceralarınızı burada dinlemeyi isterim.
    Fakat benim başta ne yazdığımı okuyun evvela...
    Not: Son olarak venezuelada parayla para nah kazanılır. Parayı oraya fiziki olarak götürmeden yatırım yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz acaba Kan alırlar kamil...
    Ytd

4. Meşhur çiftlikbank tosunumuz acaba şimdi Nerede yatırım yapıyor?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Ovp ve ppk, tilkinin dalda bekleyen karganın ağzındaki dolaresleri güzel sözlerle alabilmesi için birer firsat.
    Ben de böyle düşünüyorum. Seçimden önce fırsat oldu girmedim, seçimden sonra fırsat oldu girmedim, kabine duyuruldu hala fırsat vardı yine girmedim. E bu kadar şans verilir de değerlendirilmezse olacağı budur şimdi böyle arkasından bakarım. Eylül'de pencere açılırsa bu sefer kaçırmayacağım artık. Ben girerim de sonra hep beraber düşersek o zaman da ülke ekonomisi kazandı der teselli bulurum ne diyeyim.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    findikta ayni zeytin gibi elini sallayanin rahatlikla uretebilecegi bir sey

Neden bu kadar kafaya takiliyor anlamiyorum

Adamlar genetigiyle oynayip istedigi iklim ve topraga uygun hale getirip uretiyor. O yuzden bu kadar ele ayaga dusmus bu kadar ucuz ve anlamsiz bir seyi bu kadar konusmanin bir anlami yok

ABD gibi isciligin tavan yaptigi vergi kacirmanin imkansiz oldugu bir ulkede bile kabuklu findik kilosunu 36 TL den satiyorlar

Zeytin artik tamamen ele ayaga dusmus durumda. Organik soguk sikim ve sizma zeytingyaginin litresi markette 7 dolar

Dag tepe california ve texas ta zeytinagaci dolmus. Tarimda para kazanmak yok surunmek var. ABD dekiler super mekanize olmuslar minimum iscilik ve devasa isletmelerle verimi cok artirdiklari icin bir nebze kar ediyorlar. Yani bunlar ele ayaga dusmus mallar birakin 3. dunya ulkeleri ugrassin bunlarla. Tarimda para yok

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    senelerdir her yaz 1-2 ay kaş'a gelirim. merkeze de gerekmedikçe inmem. migros, pazar vs o kadar. kaş'ı bu seneki kadar kalabalık hiç görmemiştim. bir de üstüne bayram gelince yaşanmaz hale geldi. oteller pansiyonları geç çadır yeri bulmak imkansız.

Nufus 89 milyon arti bir yigin kacak Arap Paki ve Afgan var ulkede

Senin baktigin otellerin icindeki yerli turistler kac kisi? Tasi siksan 5 milyonu gecermi? O Turkce konusan turistlerin buyuk kismida benim gibi gariban gurbetci zaten onlari sayma

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Meşhur çiftlikbank tosunumuz acaba şimdi Nerede yatırım yapıyor?
    avukat bir akraba ile bu konuyu konustuk.

Dunyadaki her ulkenin interpol ile anlasmasi yokmus muhtemelen tosun bu ulkelerden birine kacmistir

Sayfa 305/1024 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •