Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
Sn.aksakal 122,76 tl ile ilk borsada brisa hissesini aldım. ( yaş 19 idi ) Ben aldıktan sonra hisse %3 yukarı gitmişti. 7 tl den 10 tl hareketinin başında yakalamıştım hisseyi ama öğrenciydim ve borsaya ilk kez giriyordum mantığı çözmeye çalışıyordum. Basit gibi aslında çok zor bir durumda param artmıştı fakat 1 kuruş düşmesi bile tedirgin ediyordu.Daha sonra kendi planlamamı geliştirdim. 1 işçi günde net 40 tl kazanıyordu.Ben aylık olarak ilk başladığım miktarda ki parayı borsaya koymaya devam ettim.Şuan 3 yıl geçti hiç dandik olarak gördüğüm kağıtları almadım en büyük zararı yünsa da yaşadım.Özet olarak borsada para kazanmak kolay fakat insanlarımız çok aç gözlü..Benim param 14 bin seviyesinde haftada 50 tl kazansam çok büyük para diyorum çünkü öğrenciyim hala .. Umarım aç gözlü olmayı bırakıp mantıklı düşünerek ve gerçekten yatırım yaparak para kazanırsınız. Ayrıca kront hissesini 1 tl civarında fark etmiştim onun yerine abisi netaşı almıştım kısmet işte Uzun vadeli yatırımda bol kazançlar , büyüklerim saygılar.
genc yasta borsada bu bilinc kolay degildir ...

tebrik ediyorum sayin forumdasim ....

aslinda aklimda buda vardi ...

gelecek haftasonu topik takipcileriyle soyle birsey yapalim ....

hersey hikayesini anlatsin ....

borsaya nasil girdi ne aldi ne satti kac yil oldu ne yatirdi ne kazandi ne kaybetti ....

bunu bu haftasonu yapalim ...