Sayfa 34/101 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 265 - 272 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. arkadaslar bu sohbeti lutfen burda yapmayalim ve biseyden bahsetmek icin olsa bile hisse ismi zikretmeyelim ..

kisisel merak ve goruslerimizi paylasmak icin ozel mesaj daha saglikli ..

sonra ozel mesajdan oyle sorular geliyorki anlatana kadar akla karayi seciyorum ...

Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    KRONT gerçekten her baktığımda fena halde sinirlerimi bozan bir hisse sevgili Sancaktar Sadece bilonço ile bir hisse bu kadar yükselir mi? Sığ bir soru ise kusura bakmayın lütfen, rakamlarına bakmadığım gibi baksam da anlayacak bir durumda değilim esasen. Bu nedenle Aksakalın yorumlarını ben de sizin gibi merak ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim,ilgimi çekti şöyle bir baktım ve gördüğüm kadarıyla kendisi netaş ın iştiraki yani netaşın işlerini yapan yan bir kuruluş bi nevi taşaron,işin daha ilginci büyük abi netaş beş senedir aynı fiyat aralıklarında git gel sürünürken taşaron şirketi uzaya gitti [emoji3]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Sayın Aksakal affınıza sığınarak topik kurallarının hafifce dışına çıktım sanırım fakat amacım örnek vermek maksadını taşıyor aksi düşüncelerimi zaten ilgili topiklerde yazıyorum [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    sakin yanlis anlasilmasin kimsenjn yatirimini parasini kucumsemek degil maksadim ....

lakin uzuluyorum arkadaslar cok insan gordum boyle cok hikaye dinledim ....

insanlar burdan yazamiyor boyle seyleri fakst ozelden oyle mesajlar geliyorki ...

tam soylesem tesiri yok sussam gonul razi degil durumu ....
    Sn.aksakal 122,76 tl ile ilk borsada brisa hissesini aldım. ( yaş 19 idi ) Ben aldıktan sonra hisse %3 yukarı gitmişti. 7 tl den 10 tl hareketinin başında yakalamıştım hisseyi ama öğrenciydim ve borsaya ilk kez giriyordum mantığı çözmeye çalışıyordum. Basit gibi aslında çok zor bir durumda param artmıştı fakat 1 kuruş düşmesi bile tedirgin ediyordu.Daha sonra kendi planlamamı geliştirdim. 1 işçi günde net 40 tl kazanıyordu.Ben aylık olarak ilk başladığım miktarda ki parayı borsaya koymaya devam ettim.Şuan 3 yıl geçti hiç dandik olarak gördüğüm kağıtları almadım en büyük zararı yünsa da yaşadım.Özet olarak borsada para kazanmak kolay fakat insanlarımız çok aç gözlü..Benim param 14 bin seviyesinde haftada 50 tl kazansam çok büyük para diyorum çünkü öğrenciyim hala .. Umarım aç gözlü olmayı bırakıp mantıklı düşünerek ve gerçekten yatırım yaparak para kazanırsınız. Ayrıca kront hissesini 1 tl civarında fark etmiştim onun yerine abisi netaşı almıştım kısmet işte Uzun vadeli yatırımda bol kazançlar , büyüklerim saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Sayın Aksakal affınıza sığınarak topik kurallarının hafifce dışına çıktım sanırım fakat amacım örnek vermek maksadını taşıyor aksi düşüncelerimi zaten ilgili topiklerde yazıyorum [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hassasiyetinizi biliyorum sayin forumdasim ...

fakat derdim yol olmasin

hassasiyetiniz icin tekrar tesekkur ederim ...

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    hassasiyetinizi biliyorum sayin forumdasim ...

fakat derdim yol olmasin

hassasiyetiniz icin tekrar tesekkur ederim ...
    Evet çok haklısınız,tekrar özür dilerim [emoji4]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Sn.aksakal 122,76 tl ile ilk borsada brisa hissesini aldım. ( yaş 19 idi ) Ben aldıktan sonra hisse %3 yukarı gitmişti. 7 tl den 10 tl hareketinin başında yakalamıştım hisseyi ama öğrenciydim ve borsaya ilk kez giriyordum mantığı çözmeye çalışıyordum. Basit gibi aslında çok zor bir durumda param artmıştı fakat 1 kuruş düşmesi bile tedirgin ediyordu.Daha sonra kendi planlamamı geliştirdim. 1 işçi günde net 40 tl kazanıyordu.Ben aylık olarak ilk başladığım miktarda ki parayı borsaya koymaya devam ettim.Şuan 3 yıl geçti hiç dandik olarak gördüğüm kağıtları almadım en büyük zararı yünsa da yaşadım.Özet olarak borsada para kazanmak kolay fakat insanlarımız çok aç gözlü..Benim param 14 bin seviyesinde haftada 50 tl kazansam çok büyük para diyorum çünkü öğrenciyim hala .. Umarım aç gözlü olmayı bırakıp mantıklı düşünerek ve gerçekten yatırım yaparak para kazanırsınız. Ayrıca kront hissesini 1 tl civarında fark etmiştim onun yerine abisi netaşı almıştım kısmet işte Uzun vadeli yatırımda bol kazançlar , büyüklerim saygılar.
    genc yasta borsada bu bilinc kolay degildir ...

tebrik ediyorum sayin forumdasim ....

aslinda aklimda buda vardi ...

gelecek haftasonu topik takipcileriyle soyle birsey yapalim ....

hersey hikayesini anlatsin ....

borsaya nasil girdi ne aldi ne satti kac yil oldu ne yatirdi ne kazandi ne kaybetti ....

bunu bu haftasonu yapalim ...

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    genc yasta borsada bu bilinc kolay degildir ...

tebrik ediyorum sayin forumdasim ....

aslinda aklimda buda vardi ...

gelecek haftasonu topik takipcileriyle soyle birsey yapalim ....

hersey hikayesini anlatsin ....

borsaya nasil girdi ne aldi ne satti kac yil oldu ne yatirdi ne kazandi ne kaybetti ....

bunu bu haftasonu yapalim ...
    Sizler gibi bir çok değerli abilerin yaşadıklarını forumlardan okudum. Yaptıkları doğruları ve yanlışları gözden geçirdim. Çoğu kişinin 2000 den önce borsada olduğunu gördüm.Hataların en büyük sebebinin eski mantelitelerinden kurtulamadıklarını gördüm.Dikkatli izliyorum sizi çok yazmadığımı fark etmişsinizdir.Sessizce okuyorum her yeri her fikri her düşünceyi mantıklı geleni not alıyorum. Yaşım şuan 22 yazılarınızın devamı bekliyorum.

8. MIŞ GİBİ YATIRIM ....

arkadaslar bugunki yazismalar veslesiyle sizle bir yontem paylasayim ...

hep diyoruzya ky neden curuk kagitlarda parasini patiriyor bos hayaler pesinde kosuyor diye ....

aptalligindanmi cahilligindenmi ? degil .. hayalperesligindej kisa yoldan kose donme hevesinden ve yatirim miktarinin ufakliginin verdigi caresizlikten dolayi boyle yapiyor. .

cunku bir yilda yuzde yuz bile yapsa elindeki parannin iki katina cikmasi onu tatmin edecek bir miktar olusturmuyor ...

boyle duusnenn bir yatirimci batar ... net..... bugun degilse yarin ... o hissede degilse obur hissede.... ama muhakkak batar.....

PEKI NE YAPMALI ?

size cok basit bi mantik soyleyim ....
    elinizde 5 milyonluk bir portfoy oldugunu hayal edin .... ne alirdiniz hangi hisseden ne vadeden kactan alir ne kadar beklerdiniz bunu dusunun ....

nasil bir portfoyunuz olurdu???

mesela o kadar param olsa asla su anda portfotumde olan x y z hissesini almazdim su hisselere asla bulasmazdim diyormusunuz ....

iste puf noktasi tamda bu ....

10 bin bile olsa bes milyonluk portfoy gibi hayal edin ....

alinip satilabilecek ve uzak durulacak hisseleri belirleyin ..

bunu yapan ky sunu gorurki su an elinde olan veya gecmiste alip sattigi hisselerin yuzde doksani 5 milyonluk portfoyu olsa asla yanina yaklasmam diyecegi hisselerden olusur .

buyuk dusunurseniz buyuk yatirimci gibidavranirsaniz borsada yatirim yalmak kar ettirir ....

lakin bu dandik kagittan kolay para hayaliyle afyonlanma durumundan kurtulmadan bu mumkun olmaz ...

O YUZDEN HAYAL EDIN DUSUNUN .. . 5 MILYONUNUZ OLSA .... ALIP SATTIGINIZ VEYA SU AN ELINIZDE OLAN HISSELERIN YUZDE KACINI ALIR SATARDINIZ.... YUZDE KACINDAN UZAK DURURDUNUZ ....

?????

Sayfa 34/101 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •