ATATÜRK'ün idealleri pesindeyim onunla aydınlanıyorum diyenler ULU ÖNDER'in derdinin para olduğunu dair bana bir hamlesini gösterin ondan sonra dolarmı alırsın dolardan hüpletirmisin eyvallah diyecem eğerki samimi olarak ATA'nın İZİNDE isek onun bize şu satırı Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve ulusun her bireyinin kafasına koyacağız. Senin bugün üç kuruşluk kazanımın bu ülkeyi asırlarca ileri taşımayacaktır seni evladını ileri taşıyacak ATA'nın izleridir
Senin kafandaki ATATÜRK değil dostum dolar alıyım hüpletiyim yandan ATATÜRK profili ekleyim değil benim kafamdaki ATATÜRK.
Onun ideal ve izlerini takip etmek ve bize emanet ettiği ÜLKE yi her daim ve her alanda parası ile ekonomisiyle korumak için karınca misali çalışmak.
Bence yazma dostum yazınca koyun cahil vb oluyorsun....küfreden bile olur asagilayanlar cabası sen onlara karşılık verince anında banlanırsın bu demokratik forum başlığında ... Ama onlar her türlü asagilamayi galiz hakaretleri bile yapma haklarını kendilerinde görürler..Yani değiştiremezsin buradaki kafayı .... bunu yazmam bile belki gene banlanmama sebeb olacak ama duramadım.. Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para bir milletin özgürlüğünün ve gücünün gölgesidir. Eğer para dış etkenler ile çok kısa sürede istikrarsızlaştırabiliyorsa bu aslında o ülkenin gücünün zayıfladığının bir göstergesidir. O nedenle de bağımsızlık ve egemenlik hassasiyeti ile aynı derecede ciddiye alınmalıdır. Bir ülke parasının değerini koruyamıyorsa , cari açık veriyorsa bilim ve fenden uzaklaşmış geri kalmış demektir. Diğer tüm göstergeler bu ana gerçeğin yansımalarıdır.
Aksini düşünmek biraz da polyannacılık oynamak olur ki bu yine sorunun çözümünü öteleyerek bir zarar oluşturabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri