Altın fonların getirisi son 1 yılda % 75 civarına geldi...Ben bunun sadece % 35 lik kısmından istifade etmişim...Kafama silah mı dayanmış fon değişikliği yaparken ?...Yoo...
Borsa nasıl bir yatırım aracıysa BES de öyle bir şey, artık bunu kabul etmek lazım...VİOP'ta her allan günü binlerce insan sıfırlıyor diye VİOP'u mu kapatalım yani ?...Ya da bazı patron hisselerinde insanlar intiharın eşiğine gelmişler, BİST'e kilit mi vuralım çözüm olarak ?...
Sonuçta bu tür platformların temel kuruluş amacı halkın risk yönetimini çeşitlendirmek; sosyolojik olarak da yatırım anlayışının gelişimine katkıda bulunmaktır...Bu sistem kuruldu ve benim gibi belirli bir yaşın üzerinde olup da Devlet garantisini önemseyen bir çok insan için bulunmaz bir yer...Nazar değmesin, BES tarafında benim diyen borsacıdan daha fazla kazandım bu sene çok şükür...Borsadaki hisselerimin bir çoğu yarı fiyatında geçen yıla göre...HALKB'ye bakamıyorum zaten, fecaat !..
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri