Sayfa 364/1024 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Erdoğan: Yav kardeşim parası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer
    https://www.youtube.com/watch?v=QhULL4epX-0

Sen işine gelen köprüden geç pahalı olandan geçme ...

Bende işime gelen paraya yani Dolara yatırım yaptım işime gelmeyene yapmadım , hocam reis, takip ettiğim onun sözleri, var mı aksini söyleyecek olan ! Ama benim tek farkım kimseye zararım yok, benim yüzümden 80 milyon bedel ödemiyor , geçilmeyen köprülerdeki gibi ben Dolara yatırım yaptım diye parasını DEVLET yani biz ödemiyoruz o nedenle kimseye yük olmuyor 80 milyonun nafakasını yemiyoruz.

*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 6,71372

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 6,38914

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by Pik Yazıyı Oku
    Herkesin fikrine saygılıyım...
    Çalışanların maaşları yüksek diye fabrika satmak bence çok yanlıştı...
    Zamanla maaşları sabitleyip normale gelirdi...
    Olan fabrikayı kapatmak inanılır gibi değil.şeker fabrikalarını önce satıp sonra nbş ye muhtaç kalınca anlarız...
    Temel ve temiz tarım ürünlerini üretemeyen ülkeler ayakta kalmakta zorlanırlar...
    Ekonomik krisavaşlar ve savaşlarda temel gıdalarını üretemeyen ülkeler açlıktan kırılırlar...
    çalışanların, yüksek maaş almasından rahatsız olmak da bir çeşit sömürücü kafası. çalışanların yüksek ücret almasından rahatsız olanların hayat boyu asgari ücretle yaşamalarını dilerim.....

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Erdoğan: Yav kardeşim parası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer
    https://www.youtube.com/watch?v=QhULL4epX-0

Sen işine gelen köprüden geç pahalı olandan geçme ...

Bende işime gelen paraya yani Dolara yatırım yaptım işime gelmeyene yapmadım , hocam reis, takip ettiğim onun sözleri, var mı aksini söyleyecek olan ! Ama benim tek farkım kimseye zararım yok, benim yüzümden 80 milyon bedel ödemiyor , geçilmeyen köprülerdeki gibi ben Dolara yatırım yaptım diye parasını DEVLET yani biz ödemiyoruz o nedenle kimseye yük olmuyor 80 milyonun nafakasını yemiyoruz.
    Süper tespit süper yorum umut abi daha sıklıkla yazılarınızı bekliyoruz.

6. 30 Agustos 4 gün izin haberi var, net bilgi değil, olur mu sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    30 Agustos 4 gün izin haberi var, net bilgi değil, olur mu sizce?
    bayramda doların yükselmediğini görünce 30 ağustosu 29 ekimle birleştireceklermiş deniyor.

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    30 Agustos 4 gün izin haberi var, net bilgi değil, olur mu sizce?
    Kurban bayramında dolar düsünce böyle bir karar alınması normal

Sayfa 364/1024 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •