Sayfa 368/1024 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

buda devlet güncellemesi

EPGİS: Yarından geçerli olmak üzere, Kalorifer yakıtında 32, Fuel Oil’de 28, Yüksek Kükürtlü Fuel Oil’de 25, Gaz yağında 35 kuruş artış oldu
    bir halt olacağı yok.

2. Yalnız dikkat edin internet siteleri ile mt ekranları farklı olabiliyor ..bugün 5000 dolar internetten aldım cari kurun 5 kuruş fazlasıydı ..mt yi arayıp aldım cari kurun 2 kuruş fazlasıydı...yani somut diyim misal investingte 6.17 diyelim ..internette satış 6.22 iken mt den 6.19 a aldım ..

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Bu görüşünüze katılmıyorum. Emekli dediğiniz insanların çalışma koşullarını bilmiyorsunuz, görmediniz veya görmek istemediniz. Şimdi ki gençler aynı şartlarda çalışmayacağı gibi, iş beğenmiyorlar. Sistemin hatası olarak, yanlış eğitimin sonucu gençler beceriksiz duruma düşürüldüler. 1960- 1990 arası çalışanlar mesai diye bir şey olmazdı. İş bitince mesai biterdi. Bir lokma bir hırka ücrete çalışılır, 30 yıl çalışan memur ancak bir arsa alabilirdi.
    Sonra emekliye verilen maaş ortalaması ( tüm emeklileri harmanlarsak ) 1600 tl. dir. Üst düzey bürokrat emeklileri saymaz isek , gerisi asgari ücret seviyesindedir. Çalışırken kesilen primleri bankaya faize, yada dolara yatırsalar şimdi zaten o parayı yine alırlar. Sorun emekliye verilen maaş değil. Adı üstünde emekli ( emek vermiş ) . Hak etmeden ( hiç bir prim ödemeden ) maaşa bağlananlara bakacaksınız. Suriyelisinden, pakistanlısına kadar tüm göçmenleri SGK havuzundan fonlarsanız elbette SGK açık verir.
    Gençlerimize marka merakını bırakmalarını, okurken bile yaz tatilinde çalışmayı ve tasarruf etmeyi öğretmeliyiz. Ben yazın ayakkabı boyacılığı, inşaatlarda soğuk demircilik, şehir parkında garsonluk vb. çalışırdım. Sonra , tarla kiralayarak ; bamya, tütün vb. yetiştirerek , tavuk yetiştiriciliği bile yaptım. En son memur oldum. 5 yıldır emekliyim. Halen finans işiyle paramı katlamaya çalışıyorum. Birileri bana çalış demiyor. Kafede nargile çeken benim maaşıma yorum yapamaz.
    kalifiye eleman için bile bu ülkede maaşlar çok çok düşük hele anadoluda yani istanbul dışında böyle.gençlerin çoğu iş bilmez doğru ama bir kısmı iyi iş çıkarmasına rağmen hakkını alamıyor bu insanlar haliyle yurtdışı kapılarına yığılıyor.bir odacının emekli maaşı bugün 4300tl bu adam bildiğin odacılık yapmış,giriş tarihi 1989. bu herif 2000 sonrası işe girmiş olsa rüyasında görür o parayı.ben 1980 leride bilirim devlet dairelerinde memura masa yetişmiyordu koridorlara taşmışlardı.bu insanlar verimli HAAA!

4. Şu anda da aynı...1 kişinin yapacağı işi 3-4 kişi yapıyor kamuda...Benim çalıştığım yerde...

Gençlerin bu daha iyi günleri...5-10 sene sonra yapay zekalar, robotlar...İşleri çoookkk zor...Çok özellikli ve az bulunur işleri yapmalılar...Yoksa iş bulamayacaklar zaten...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Şu anda da aynı...1 kişinin yapacağı işi 3-4 kişi yapıyor kamuda...Benim çalıştığım yerde...

Gençlerin bu daha iyi günleri...5-10 sene sonra yapay zekalar, robotlar...İşleri çoookkk zor...Çok özellikli ve az bulunur işleri yapmalılar...Yoksa iş bulamayacaklar zaten...
    şu an o çok özellikli işi bilenlerde hakettiği parayı alamaz. yurtdışı tek çözüm.gitsinler adam gibi ülkelere hizmet etsinler.ben ABD ye hizmet etmeyi TR ye hizmet etmeye tercih ederim. TR dünyaya ne katmış koca bir sıfır insanlığa katkısı yok. ABD öylemi bilimin merkezi, bugün neye el atsan bu adamların emeği vardır. uyuz çin'in tek olayı ucuz işgücüydü,şimdi balonu soluyor lanet heriflerin.

6. Karar vermeye çalışıyor son anları.

WXY nin kıçına XZ mi takayım..bir hafta daha yatayda

Kalkıp bitireyim mi şu B yi..

Ben yatınca oluyor hareket..1-2 saat kestireyim bari :-)

Kalem pil 4 tanesi A101 ve BİM de 3 gayme civariydi 4.30 gayme olmus!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6 ltı bekleyenler 5.80 ciler 5 diyenler dolar shortcuları dolardan bi bok olmaz diyenler iyi akşamlar saygılar sevgiler yarın kaça kadar düşer satayım mı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 368/1024 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •