Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 457 - 464 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    O kadar ugrastim analiz ettim almaya karar verdim aradim Fidelity i cunku ABD de bir tek bunu bulabildim Eurobond alabilmek icin

Kadin gitti bakti CUSIP lere zaten 2 tane vermistim ikiside Isbankasinin

Geldi dediki bunlar Regulation S

Ne demek Regulation S dedim?

Dediki bunlari ABD vatandasi alamaz

Sonra internete girdim arastirdim bu yazi cikti

https://www.reddit.com/r/investing/c...4a_securities/

Yalnizca piyasa ciktiktan 40 gun icinde alabilirmisim sonra alamazmisim. Her eurobond boyle degil mesela TC devletinin eurobond larinda regulation S yok yani kisitlama yok.

Baska bir alternatifte TR ye parayi yollayip Isyatirim uzerinden almak

Ulan 40 yilin basinda adam gibi bir sey buldum yine onume engeller cikti.

Ataturk un dedigi gibi: Hayat mucadeleden ibarettir. Ama yoruldum be offff
    Şu anda fiyat getiri anlamında en iyileri Yapı kredinin Aralık 2022 bonosu ile İş bankasının ekim 2022 bonoları. Bu iki bono için yorulmaya değer 😉

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Şu anda fiyat getiri anlamında en iyileri Yapı kredinin Aralık 2022 bonosu ile İş bankasının ekim 2022 bonoları. Bu iki bono için yorulmaya değer ��
    nereden goruyorsunuz getirileri? Isyatirim mi? yoksa baska kaynakta varmi?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    nereden goruyorsunuz getirileri? Isyatirim mi? yoksa baska kaynakta varmi?
    markets.businessinsider.com web sitesinden

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Arkadasim zararda degilsin. Yalnizca itfa sonunu beklemen gerekiyor. Fiyatlarda inis cikislar hep olur. Gordugunuz zarar kagit uzerindedir satmadikca zarar etmezsiniz.
    Zararda değilim ama itfa sonunda 5.8% faiz de alamıyorum. 44100 euro yatırıp 8 ay sonunda 44400 oluyor. Bu duruma göre Eurobond almanın da bir anlamı kalmamış oluyor. 2% vadeli euro yapsaydım bile bundan karlı olacaktı.

SM-N920L cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    markets.businessinsider.com web sitesinden
    Site çok güzelmiş, Eurobond faizleri güzel gözüküyor fakat rakamlarda vergi yazılmıyor ve ödemenin en büyük kalemini itfa tarihinde son taksitle beraber alıyoruz. Yaklaşık %35 vergiyi iyi düşünmek lazım. Hiç de az değil

6.  Alıntı Originally Posted by cem1473 Yazıyı Oku
    Site çok güzelmiş, Eurobond faizleri güzel gözüküyor fakat rakamlarda vergi yazılmıyor ve ödemenin en büyük kalemini itfa tarihinde son taksitle beraber alıyoruz. Yaklaşık %35 vergiyi iyi düşünmek lazım. Hiç de az değil
    Türkiye'nin en büyük vergi problemlerinden biri vergi dilimleri, bizimle kıyaslanan ülkelerden güney afrikayı ele alalım. %35 vergi vermek için 240.000 TL karşılığı Rand kazanmanız lazım. Ortalama gelirlerinin bizimkinin yarısı olduğunu da hesaba katarsak, Türkiye’de %35 'lik vergi diliminin 480.000 TL' den başlaması gerekir. Vergi toplamadıkları için vergi veren herkesten yüksek vergi alıyorlar. Gelir adaleti bozuluyor, insanlar vergi vermekten soğuyor.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saygılar.

Ahmetg Guest
    Bir Turk vatandasi gider Almanyada broker hesabi acar oradan Eurobond u alir. Kimin haberi olacak kim nasil vergilendirecek?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bir Turk vatandasi gider Almanyada broker hesabi acar oradan Eurobond u alir. Kimin haberi olacak kim nasil vergilendirecek?
    MALİYENİN VERİTABANINA otomatik düşüyor artık.

Hele Halkbank olayı sonrası yurt dışı bankalar bakın kardeş hesabını veremiyeceğiniz parayı bize getirmeyin
    ülkenizde verginizi ödeyin yada s....n gidin der gibi uyarı yapanlarda oldu.

eurobond vergisinden kaçış yok. biri yazmış virman falan bunları geçiniz ve denemeyiniz canınızı yakarlar . Burada gelirin varsa en kötü adam üst dilime giriyor ve bu vergiyi de %35 gelir vergisi olarak paşa paşa ödüyorsun. sadece çıkan vergiyi yapılandırtıp taksite çevirebilirsiniz kampanya var ise.
    forex içinde aynı şey geçerli artık.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •