Sayfa 475/928 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Kademeler kuvvetlenmeye başladı.3 tl altı fiatlar tepki seviyeleri ama endeks düşerken mi yoksa çıkarken mi tepki verir bilemem. ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Kademeler kuvvetlenmeye başladı.3 tl altı fiatlar tepki seviyeleri ama endeks düşerken mi yoksa çıkarken mi tepki verir bilemem. ytd.
    tepki verme ihtimali sıfır...endeks ile beraber çıkar veya düşer.....endeksten ayrışması zor....kur artışı bu şirkete olumsuz etki yapıyor....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    tepki verme ihtimali sıfır...endeks ile beraber çıkar veya düşer.....endeksten ayrışması zor....kur artışı bu şirkete olumsuz etki yapıyor....
    Ortak endexle beraber bile hareket etmiyorki endex yükselse düşüyor endex düşse yine düşüyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak endexle beraber bile hareket etmiyorki endex yükselse düşüyor endex düşse yine düşüyor

ekrem bey kur arttıkça yurt içi fabrika zarar yazmaya devam ediyor....razi karı artıyor ama razi kapasite kullanım oranı düşük...% 50 diyemediler....sonuçta toplamda kur artışı negatif......üre fiyatları 300 doların üzerine çıkarsa razi için iyi ama bu seferde yurt içi hammadde maliyetleri artıyor kar yazamıyorlar....biz hep fosfat dedik bu şirket yatmayı tercih etti....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ekrem bey kur arttıkça yurt içi fabrika zarar yazmaya devam ediyor....razi karı artıyor ama razi kapasite kullanım oranı düşük...% 50 diyemediler....sonuçta toplamda kur artışı negatif......üre fiyatları 300 doların üzerine çıkarsa razi için iyi ama bu seferde yurt içi hammadde maliyetleri artıyor kar yazamıyorlar....biz hep fosfat dedik bu şirket yatmayı tercih etti....
    Ortak yurt içi yurt dışı kur mur ne farkederki isteseler fabrikaya para bastırırlar sadece kendi giderlerini kıssalar 200 300 milyon kar yazar ama nerde bal tutan parmağını yalar hesabı

6. Bu gubrf 3 yıldır bize etti edeceğini acaba daha kaç yıl bekleriz....ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak yurt içi yurt dışı kur mur ne farkederki isteseler fabrikaya para bastırırlar sadece kendi giderlerini kıssalar 200 300 milyon kar yazar ama nerde bal tutan parmağını yalar hesabı

bu hisse toplamak için uygun hale geldi ama endeks kaynaklı ortam uygun değil...ayrıca bilançoda düzelme işaretleri var....bu şekilde devam ederse gelecek sene 200 milyon üzeri kar yazar...yolun başındayız yıl sonu kar yazarak kapatacağını düşünüyorum....ben toplamak istiyorum alacaklarımı almışım azar azar ancak alabilirim....hisse çok kafa karışık....gubrf ucuz...en azından 20 bin lotu geri almak istiyorum bu fiyatlardan ama gel gör ki çok daha fazla almak istediğim hisseler var çok kararsızım...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu hisse toplamak için uygun hale geldi ama endeks kaynaklı ortam uygun değil...ayrıca bilançoda düzelme işaretleri var....bu şekilde devam ederse gelecek sene 200 milyon üzeri kar yazar...yolun başındayız yıl sonu kar yazarak kapatacağını düşünüyorum....ben toplamak istiyorum alacaklarımı almışım azar azar ancak alabilirim....hisse çok kafa karışık....gubrf ucuz...en azından 20 bin lotu geri almak istiyorum bu fiyatlardan ama gel gör ki çok daha fazla almak istediğim hisseler var çok kararsızım...
    Ortak bence bulaşma seninde ağzın yandı bu hisseden bence hareket 2020 den önce zor gibi

Sayfa 475/928 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •