Sayfa 375/1024 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Burası galabalık,fayiz sizleri düzecekler,tikkat..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Devleti gurbetçi alamancı YEHOVA ŞAHİTLERİ ne teslim etsek nasıl olur? Dinler arası diyalog yaparak ekonomik sorunlar çözülür mü? Papazı versek Pensilvanya daki öbür papazı alabilir miyiz? Rıfkı oynadınız mı?
    Ne demek istiyorsun.??
    Ne yehova şahitleri ??
    Ne dinler arası diyalog ???
    Kim öldükten sonra dirilmişte.!!
    Cennetin kapısından
    veya Cehendemin kapısını görmüş.!!
    Böyle boş şeylerle işim olmaz.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ING FX sadece kobi/kurumsal müşteriler için mi?
    Sitesinden öyle anladım
    Siz bireysel hesaptan mı işlem yaptınız
    İsmindeki FX'e aldanmayın, İng'nin web ve mobil normal döviz al-sat uygulaması; yani bireysel hesap sahipleri de kullanabiliyor. Güzel yönü ise ekranda gördüğünüz anlık fiyatı 20 saniye dondurma özelliğinin olması.

4.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    hiç kimsenin bordrosunu buradan atmak zorunda değilim,olmayan bir şeyide yazmıyorum. adam alıyormu alıyor,işçi kadrosunda çalışıyordu emekli oldu yani memur değildi,657 değil. bak ben sana bir şey diyeyim 2010 yılında bir bakım komutanlığında çalışan işçi, maaşı o zaman : 5900. bordrosunu bizzat gördüm. şimdiki enflasyona göre sen hesapla. herkesi kendiniz gibi sanmayın.burada sallayarak ne menfaatim olabilir? biraz kafayı çalıştırın.
    Bak kardeş demin gönderimi değiştirdim ama ciddi sallıyorsunben o dediğin ortamlardan geliyorum,göreceli olarak yüksek olan tüm işçi maaşları emekli olunca memura göre çok daha fazla düşer,artı konumuz odacı emekli maaşı değilmiydi?senin bahsettiğin bakım kom. çalışan işçiler vasıflı işçidir,Eskişehir Hava ikmal bkm merkezi işçileri emekli olmadan şehirdeki sanayi kuruluşlarınca kapışılır ok? devam et buraya doğru..

5.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    İsmindeki FX'e aldanmayın, İng'nin web ve mobil normal döviz al-sat uygulaması; yani bireysel hesap sahipleri de kullanabiliyor. Güzel yönü ise ekranda gördüğünüz anlık fiyatı 20 saniye dondurma özelliğinin olması.
    Bende kullanıyorum gayet başarılı..

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hocam ne zaman artış gösterdi ..daha geçen gün ariel 7 kg .33 lira idi a 101 de .40 tan düşmüş ..toz deterjan hele kampanya takip edilirse uygun fiyat bulunur ....bu arada o kuzular nasıl acaba balıkesir mi karaman mi ...Trakya olmaz o paralara sanırım ...karamansa herkes yiyemeyebilir....ben şahsen migrosun et politikasını beğenmiyorum ...orta yagli dana kuşbanı 50 liraya satıyor ..yağsız sotelik dediği eti 60 satıyor ...ben kasaptan her daim 50 ye alıyorum zaten o yagsız kuşbaşını...hemde 1 yaşında dana eti...migrostakiler genelde sığır eti oluyor tahminim....
    https://m.akakce.com/p/?1591542
    Ben söylediğiniz fiyatlara netten alıyordum 3 ay önce ama şu an bulamadım açıkçası.

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bak kardeş demin gönderimi değiştirdim ama ciddi sallıyorsunben o dediğin ortamlardan geliyorum,göreceli olarak yüksek olan tüm işçi maaşları emekli olunca memura göre çok daha fazla düşer,artı konumuz odacı emekli maaşı değilmiydi?senin bahsettiğin bakım kom. çalışan işçiler vasıflı işçidir,Eskişehir Hava ikmal bkm merkezi işçileri emekli olmadan şehirdeki sanayi kuruluşlarınca kapışılır ok? devam et buraya doğru..
    Ben sizi iyi tanırım sayın watcher46, strongarm a takıldığınızı biliyorum
    strongarm'ında çok emeği vardır burada

sevgiler..

Sayfa 375/1024 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •