Originally Posted by sulzer yav zamansız öten horzun başını keserlermiş,,,eeeee bu tavuk olduguna göre sal horozların içine kesmeden bir sevap işlersin .. yanlışın var tavuk mu horoz mu henüz belli değil,yazıları biraz daha dikkatli okuyun lütfen..bak burda erkek demiş Originally Posted by DeliKAN Not: Satılık Kuyruksuz Çalı tavuğu var.. Erkek.. 1 yaşında.. ( Her sabah üfüttürü üfüttürü ötmesinden bıktığım için satıyorum..)
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt yanlışın var tavuk mu horoz mu henüz belli değil,yazıları biraz daha dikkatli okuyun lütfen..bak burda erkek demiş O cinsin adı Tavuk.. Kuyruksuz Çalı Tavuğu.. Erkeği de var dişisi de.. http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post252503
@DaveRunally
Originally Posted by *Bozkurt yanlışın var tavuk mu horoz mu henüz belli değil,yazıları biraz daha dikkatli okuyun lütfen..bak burda erkek demiş ben dogru okudum da erkek tavuk olmazki yahu ..bizde dogrusunu üfledik ..
ZIR-DELİ Y.T.D
Originally Posted by sulzer ben dogru okudum da erkek tavuk olmazki yahu ..bizde dogrusunu üfledik .. dönmedir belki...
Originally Posted by EKaya dönmedir belki... hay aklınla bin yaşa aklıma gelmedi ....bugünlerde çoooook..var
Forum Rules
Yer İmleri