Sayfa 400/1024 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ya Türkiye batağa düşmüşken niye kurtaracak Almanlar hala anlamakta güçlük çekiyorum. İyicene batmasını beklerler sonra gelir üç beş kuruş paraya tüm fabrikaları, yolları ,köprüleri alırlar daha mantıklı değil mi ? Kurtuluş savaşı öncesi İngiliz, Abd mandası için can atan bunun ülkenin tek kurtuluşu gibi düşünenler olduğu düşünülürse birilerinin 100 yıl sonra hala aynı beklenti içinde olması çok şaşırtıcı gelmiyor.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    çevre ile şehirciliğin aynı bakanlık altında olmasına ne demeli.
    sorun o zaten açıklama yaparken çevre bakanı kurum yazıyordu tv lerde
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    SU zammına şaşıranlar için tamamlayıcı bilgi;

Sn Rxpu suyun girdi kalemlerinden birinin "OZON" olduğunu onunda ithal olduğunu söyledi bu başlıkta...
    Ben de dün market sahibinden "PLASTİK" in su zamlarını etkilediğini öğrendim...

saygılar/başarılar
    ozonmu?

Madem ozon la suyu temizlemek mumkun neden gollerden tertemiz guzelim sulari cekiyorlar?

eyvAllah sn shorts, aşağıdaki tadı alamadım ama

https://www.youtube.com/watch?v=qRKfR7-H4CE

milletçe akıl tutulması yaşadığımızı ve 2 Dünya savaşına son veren kudrette bir devlete kafa tutabileceğimizi düşünen insanlarla birarada maalesef yaşamak zorunda olduğumuz için umutsuzum gelecekten cidden...

flamaymış bayrakmış, dikecekler flamayı bi taraflara bu kış en geç 2019'da...

son güncellemeyi bildiriyorum yaklaşık 2 ay önce sokaktaki yavru kedilere kilosunu 10 tl ye aldığım mamanın güncellendikten sonraki fiyatı 15 tl olmuş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Benim şöyle bir düşüncem var hocam fiziki olarak rus Çin altın sahibi ama amerika değil yada iddia ettiği ölçekte değil
    Bu realitede de böyleyse altınla fazla oynayamacak amerika
    Zaten altın üstün sağın solun hikaye
    Rus Çin İran a ulaşma için coğrafyada berbat bi lokasyondasin
    Sende iki tarafada yaranamiyon bu durumda
    Bi tarafta kaba kuvvet öte tarafta para
    Seç beğen al
    En üstte yazdığım hipotez yüzde 99 doğru
    Yoksa eli kolu bağlanmış olmazdı amerikanyaninda
    İKi bileşen yanyanaysa altın arti kaba kuvvet. Kimse tutamaz adamı ya
    Yoksa Vol striyt felan hikaye hersey kağıt üstü dijital ortam hisseler yanıp sönüyo felan pek kıymeti yok
    Valla eğer asıl paranın sahipleri finansal ve finansal olmayan armegeddona hazırlanıyorlarsa ki ben hazırlanıldığını düşünüyorum,orda altın artar ,artar da o kaosta ne kadar ve ne işe yarar bilemem tabi.Ülkeleri boşverin bence, asıl paranın ve gücün sahipleri ne planlıyor o önemli.Altını 2010 da 1900 dolardan 2018 de 1200 dolara düşüren güç gene oralara çeker istediği an.Nasıl ki dolar nerelerden nerelere geldi,amerika o kadar para basıyor dolar düşmeli dendi dendi bak gene o kadar paçavra denilen şey bizi ne hale getirdi.Paranın asıl sahipleri ne yapacak onu bulmak ve bilmek önemli gibi geliyor bana.2013 de emlak bu hallere düşecek denseydi millet gülerdi,o kadar dolar var dolar işe yaramaz,tokyoda londrada fiyatlar şöyle ,istanbulda emlak da öyle olacak laflarından geçilmiyordu di mi.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ya Türkiye batağa düşmüşken niye kurtaracak Almanlar hala anlamakta güçlük çekiyorum. İyicene batmasını beklerler sonra gelir üç beş kuruş paraya tüm fabrikaları, yolları ,köprüleri alırlar daha mantıklı değil mi ? Kurtuluş savaşı öncesi İngiliz, Abd mandası için can atan bunun ülkenin tek kurtuluşu gibi düşünenler olduğu düşünülürse birilerinin 100 yıl sonra hala aynı beklenti içinde olması çok şaşırtıcı gelmiyor.
    Bu habere çok heyecanlananlar olur eminim

onlar için sömürü pazarı olduğumuz için, bu pazar bitmesin diye belki,
    Ama o kadar kolay para vereceklerine inanmıyorum ben,
    suriyelilere 35 mlyar usd harcadığımıza inanmadığım gibi..

Adamlar bu suriyeli mülteciler için söz vermelerine rağmen 3 mlyr euro'yu bile tam verdiler mi emin değilim !!?? ( bu arada haksız değiller, para nereye harcanıyor göster diyor).

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ozonmu?

Madem ozon la suyu temizlemek mumkun neden gollerden tertemiz guzelim sulari cekiyorlar?
    Yasa gereği nereden çekersen çek damacana su satmak istiyorsan ozondan geçireceksin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 400/1024 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •