Sayfa 411/1024 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    AK yandaşlar dolarımı elimden nasıl alacaksınız? cevap verin! sermaye kontrolü mü, müsadere mi? yönteminiz nedir !
    o yöntemlerin herhangi birinde ilk sokağa dökülen onlar olur..

İÇ ANADOLU DÖVİZİ EN ÇOK SEVEN

Toplam mevdata oran olarak bakıldığında ise dövizi en çok tercih eden il yüzde 51 ile Antep ve son 1 yılda yaptığı atak ile Karabük ve ardından İstanbul gibi görünse de Karabük ve İstanbul’daki döviz mevduatının büyük bölümünün şirket kaynaklı olduğu görülüyor. Antep’in dışında Aksaray, Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir’de toplam mevduata oranla yüksek döviz mevduatı dikkat çekiyor. Sadece kişilerin döviz tevdiat hesaplarının toplam mevduata oranına bakıldığında ilk sırayı yüzde 53 ile Aksaray ve Nevşehir paylaşırken Yozgat yüzde 50 ile üçüncü durumda. Kırşehir dördüncü olurken İç Anadolu illerinin arasına İstanbul 5’inci olarak giriyor. 6’ncı ise mevduatının yüzde 46’sını dövize yatıran Kayseri oldu.

bu yerli ve milli şehirlerin 24 haziran seçiminde cumhur ittifakına verdiği oy oranı:

aksaray: %76,69
    nevşehir: %70,99
    yozgat: %78,11
    kırşehir: %58,17
    kayseri: %72,11

kaynak:
    http://finans.mynet.com/haber/detay/...ariyor/173237/

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kanka al sana enflasyonu en çok etkileyen bir ürün 82 TL olan Dap gübresinin Çuvalı 172 TL olmuş. Ucuza sebze zor artık.
    Kanka günün en önemli ekonomik haberini verdin bence...
    Bu haberin kıymetini,bilen bilir...
    O yüzden çok nadir kullandığım,sadece ve sadece çok değer verdiğim paylaşımlara verdiğim itibar puanlarımdan birini sana yolluyorum...
    Güle güle kullan...

saygılar/başarılar...
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    turşu asitli oluyor bana zararlı,yahnisini yapsam nasıl olur! evet başka AK yandaş varmı,dolarıma el koymak için başka yöntemler bekliyorum ! dolarıma lütfen el koyunnnnn

dollarin yükselişin den herkes memnun...zamlari yedik cümle alem mutlu
    sen dollarlarini sıkı tut aman kaptirma kimseye , zaten dollari olan ayakta kaliyor şu günlerde. . enazindan bir sonra ki zamlardan etkilenmezsin
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bu aptallar parayı üretime yönlendireceklerine yine hiçbir getirisi olmayan betona yönlendiriyorlar. ASELSAN hissesi alın demeleri çok daha mantıklı idi. Hiç değilse ASELSAN hem üretiyor hem ihracat yapıyor hem de sürekli istihdam sağlıyor. Vatandaş beton alacağına ASELSAN a ortak olsa daha mantıklı bir hareket olurdu.

Aptallık ömür boyu... :-)

Konut kampanyasıyla vatandaş döviz birikimini gayrimenkule döndürecek

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İnder) Başkanı Nazmi Durbakayım konutta yeni kampanyayla inşaat sektöründe ivmelenme olacağını belirtti.

Bloomberg HT'ye konut kampanyasının detaylarına ilişkin bilgi veren Durbakayım "Malum Dövizle ilgili sadırıyı savuşturmak için bir harekette bulunmamız lazımdı; böyle bir kampanyayla sektör olarak buna tepki gösteriyoruz." dedi.

https://www.bloomberght.com/haberler...ule-dondurecek

5. Fox Tv de bebek bezleri %50 e yakın artmış deniyor...
    Taze bebeği olan arkadaşlar bu bilgiyi doğrulayabilir mi?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

dollarin yükselişin den herkes memnun...zamlari yedik cümle alem mutlu
    sen dollarlarini sıkı tut aman kaptirma kimseye , zaten dollari olan ayakta kaliyor şu günlerde. . enazindan bir sonra ki zamlardan etkilenmezsin
    ben dolarıma el koyulması konusunda kararlıyım,AK lar dolarıma el koymadıkça rahat edemem ve buradan hatırlatırım. Ben müsadereyi tercih ediyorum,lütfen dolarımı müsadere EDİN !

7.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    son söylentilere göre sultanice liman özelleşmiş diyorlar sahil içinde yakında paralı olacak deniyor.

Bölge halkında bedevadan gelen topraklar olmasa herkez aç kalacak tembellikten kırılıyor herkez
    çok yaşayın doğru tespit,her gece sahil kenarlarında açılan 3 5 köhne barda bira içip cıbıldaklara bakarak hayal kuran yöre erkeği,en sonunda beyaz adamın onu öptüğünün farkına varacak ama çok geç olacak..Yayla sahili 49 yıllığına kiralandı...

8.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    ben dolarıma el koyulması konusunda kararlıyım,AK lar dolarıma el koymadıkça rahat edemem ve buradan hatırlatırım.
    ben el koysam.
    ha ak ha kara senin için farkeder mi
    nerde sakliyon dollarlarini söyle
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 411/1024 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz