Sayfa 403/1024 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. [QUOTE=Ahmetg;2572507]
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku

acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam

Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?

Internette aradim bulamadim

Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
    kim uyduruyor bunları yok son 3.5 yıl baz alınır, yok yılların ortalaması
    yıllara göre maaş bağlama oranı denen bir sayı var ilaveten memursan katsayı

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku

kim uyduruyor bunları yok son 3.5 yıl baz alınır, yok yılların ortalaması
    yıllara göre maaş bağlama oranı denen bir sayı var ilaveten memursan katsayı
    son 7 yılın 3,5 yıldan fazlası emekli olacağın kurumu belirlemede kullanılıyor halen son yıllarda yüksek ptim yatırmanın emekli maaşına etkisi şu anda var mı yok mu bilmiyorum eskiden vardı.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    aman sus misafir gelir,şaka bir yana değil ama yakınlarda bir yer,Sultaniçe yi barakalar zamanından beri bilirim,kıyı kanunu sadece o zavallı baraka sahiplerine uygulandı,denize sıfır hiçbir betonerme bina yıkılmadı,şu andada içlerini yeniliyorlar...
    son söylentilere göre sultanice liman özelleşmiş diyorlar sahil içinde yakında paralı olacak deniyor.

Bölge halkında bedevadan gelen topraklar olmasa herkez aç kalacak tembellikten kırılıyor herkez

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..
    Erikli ? Geyikli ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    TÜİK in hokus pokus verileri ile bile baskılanmış enflasyon %16 larda iken birileri hala brüt %19 net %16 Tl faiz alcağım diye bankaya para yatırıyorsa bir numaralı enayidir.
    umutabi %30 demişsin ama bak %70 ten aşağı TL mevduat faizi net ENAYİLİKTİR.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    haberi geldi bile
    almanya direk mali yardımı düşünmüyor, farklı seçenekler olabilirmiş
    25den boşa mı çaktılar aşağı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tl mevduatçıların parası hibe kredi olarak aç tavuklara dağıtıldı onlarda bu kredileri işlerini geliştirmek yerine oraya buraya hatta Dolara yatırdı şimdide bu kredilerin çoğunun geri ödenmediğini düşünüyorum. Düşünüyorum diyorum çünkü hiç bir yerde bununla ilgili geri ödendiğine dair bir veri haber yok. Dost acı söyler, TL ciler paralarınızı hırsızlara yem ettiniz enayiliğinize doymayın.
    KGF ile TLcinin parasını sömürdüler. Dolarda kalmayan YAYA kalır. TL = ÇÖP, TL= Kerizlik.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    25den boşa mı çaktılar aşağı
    Hayatları algı

ne bilgi
    ne görgü
    başka bir bok yok..

Sayfa 403/1024 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız