Sayfa 425/1024 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada benzin çok ucuz burada onu nasıl depolarız

Yunan’da 1.75 olmuş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    tarihinde ilk defa TR deki benzin fiyati ABD dekinin altindaydi

ve ben iki depo kullandim yihuuuu

fakir olmak guzel ya boyle basit seylerle mutlu oluyorsun iste

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstadım dolar da erir, cash nakit her zaman erir..fed ilk para basma sinyali geldiği gibi erir gider dolar. eurobondlara gir, eritme paranı cashte
    ya sen bırak doları şu TL nin hali ne olacak onu SÖYLE !

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aciklamasi cok kolay

o sanli donemlerde ulkeler arasinda fark yaratacak bir teknoloji bilgi birikimi yoktu.

Ne zamanki bilgi teknoloji sanayi onemli oldu o zaman ulkeler arasinda gercek fark ortaya cikti. 1800 lerin basina kadar tek fark bilek gucuydu iman gucuydu.

Din ve bilim asla kolkola gitmez. Birbirinin tamamen zittidir. Hatta ABD icinde bile dindar olan ve olmayan eyaletlere git aradaki gelismislik farki egitim farkli yasam kalitesi farki hemen kendini belli eder

Din insanligin bilimin gelismenin onundeki en buyuk engeldir. Cunku din mantiga aykiridir. Dogru dusunmeyi engeller. Bu yuzden dindar bilim adami diye bir sey sozkonusu degildir.
    Alakası yok..
    Saçmalamış sınız.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Houston
    NY
    LA

Cami demek illaki TR deki gibi minareli kubbeli ve avlusu olan demek degil. Adamlar buyuk evleri kapamis buyuk arazileri var bunun cami diyorlar medrese diyorlar herneyse

Hatta yasadigim bolgede Amerikalilarin bir tartismasina denk gelmistim. Bazilari ezan sesinden sikayetciydi. Turkiyedeki ezan gibi degil adamlar evin icinde bunu soyluyor ama etraftan az biraz duyuluyor

Fakat tartismada amerikali yahudi hristiyan ve ateistler de isin icine karisti. Ateistler biz sizin can sesinize katlaniyoruz sizde buna katlanin iki yuzluluk yapmayin diyince tartisma bitti.

Tuhaf bir ulke amerika. Istatistiklerde nufusun yarisi beyaz diyor ama sokaga cikiyorsun arap hintli cinli meksikali her turlu adam var. Cunku beyazlar cocuk yapmiyor ama muslumanlar 3-4-5 gidiyor. Starbucks a gidiyorsun %99 Arap, bir eglence bir aktivite oluyor hintli cinli bilmem baska bir sey oluyor gene tuhaf tuhaf adamlar. Cunku genclerin cogu beyaz degil. Eger beyaz goruyorsaniz ya yaslidir yada siz huzurevindesinizdir. Zaten gordugunuz beyazlarin bir kismida amerikali degil. (mesela ben)

Turk bir arkadas ABD den TR ye kesin donus yapmisti. Donerken yaptigi yorum soyle oldu. "Amerika tam bir hayvanat bahcesi", yani daha guzel anlatacak bir cumle bilmiyorum amerikayi. (NY icin zooyork dendigini bilirsiniz)

Ozellikle Izmire gelip insanlarin guzelligini bakimini ve modern ve uygarligini gorunce hak vermemek elde degil. Sokakta mankenler geziyor ve isin garibide kimse bakmiyor insanlar alismis genc guzel bakimli kizlar gormeye. Amerikada mumkun degil.
    mandrake ya sen hayal aleminde yaşıyorsun ya ben ABD yerine başka bilinmeyen bir yere gidiyorum?!

şellalleciler yarın doalr 5.80 altına kayar mı ne diyonuz
    bir halt olacağı yok.

Bu sene ABD'de ne kadar para yiyeyim? üç hafta 12k $ yeter mi? yoksa az mı? hadi bakalım sonuçları görelim!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Trol , kendini her yerde belli eder, bir dediği diğeriyle uyuşmaz, bugün ak yarın mok diyebilir, şeytana tapmakla trole inanmak aynıdır kişiyi felaketlere sürükler.
    dikkat etmek lazım trole kanan donuda kaptırır
    bir halt olacağı yok.

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Turistler için fiyatlar .

Sultanahmet Levent taksi adam başı 200 tl

Ayaküstü 3 döner ekmek içecek 250 tl

Pubda iki bira 200 tl

Sonra Avrupalı turist niye gelmiyor derler

Uzakdoğulu turist gelmiş birisine sonra özel sipariş elle usta tarafından 2-3 günde yapılacak ürünü forex emtia fiyatına bakar bu maliyeti bu işçilik niye var diyor dediler . İşçilik hiç olmasın demişler altın fiyatı verecekmiş sadece

Ham ürünü kes tak parmağına o zaman değil mi işçilik ödemeyeceksen 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 425/1024 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •