Sayfa 192/534 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. usdtry 240

yakın çekim

kesikli çizgiyi yalaya yalaya yukarıya taşınıyor yavaş yavaş.Halen ısrarla sistemdeki mavi dirence gidecem diyor.grafik alanında da mavi direnç zaman geçtikçe yükseliyor.Dün gece 6.68 civarıydı şimdi 6.70 lerde.Allah sonumuzu hayır etsin.

2. Son bir şey daha.

tıfıl abinin sistemden çıkarırmım eğer krdmd bugünü kırmızı kaparsa bugün dahil toplam 6 gün kırmızı olma olasılığı yüksek bence.Pozisyonel değil bu yorum.6 gün kırmızı 3 gün yeşil yaptık ve eğer bugün kızarırsa alt bant için 6 gün düşmeli bugün dahil.

3.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    dolar halen kesikli çizgi geçilmedi ama geçerse sistem de mavi hedefe gidecek.

Krdmd ise haftalık kırdığı trende kadar yaklaştı.4.42 diirencine gelmeden de trump twete ile piyasa dönecek gibi.Yarın gemide olan arkadaşlar dikkatli olsun.4.25 civarı açılışta gelip gün boyu bekletebilir ama öğledn sonra piyasa çakılabilir.
    En düşük 4.24 gördü 27-29 aralığı takılıyor şimdilik. Öğleden sonra ise BENCE sıkıntılı bir seans izleyecez

4. Güya endeksi düşürmüyor avradını düşündüğüm palası.

Dolar 6.40 oldu haberi yok sanırım.

Neyse ben kısa devam.

5. S.A. Gününüz aydın kazancınız daim olsun.

Eylül vadelisi
    Pivot:430
    Destekler:418 - 395 - 383
    Dirençler: 453 - 465 - 488 Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Abi ben zaten yanlış anlaşılma oldu demiştim kendisine ve bunun için de özür dilerim dedim. Verdiğim rakamlar krdmd ile ilgiliydi, dolarla alakası yoktu. Hata bendeydi, ben yazmamistim yazıda krdmd diye ama topigi takip edenler muhtemelen anlamışlardır hisseye ait rakamlar olduğunu.
    Merhaba Dostum,
    Umarım Krdmd beklentin gerçekleşir.
    Dediğim gibi seni uzun zamandır tanırım.
    Seni ve analizlerini (özellikle ters grafları) çok takip ettim.
    Zaten bu düşünce ile yazmıştım.
    Yanlış anlaşılma oldu,
    Hiç sorun yok. Olabilir bunlar.
    Çok stresli bir iş yapıyoruz sonuçta.
    Bol kazançlar dilerim.
    Saygılarımla.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sizin başlığın sadece son mesajına bakıp öncesine bakmayınca yazılanların USD ile ilişkili olduğunu zannettim. İçimden Sn hpy böyle bir hatayı nasıl yapar diye düşündüm ve yazdım. Sn KOÇ ile de USD atışması yaptık zamanında, atışma dediysem Dostça. Verdiği alt desteklerin çoğuna itiraz etmiştim. [emoji857][emoji857]

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 192/534 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •