Sayfa 470/1024 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hadi size bir tüyo vereyim....Malum adamların tabanı 14-15 lerin dolar için olması gereken değer olduğunu söylüyorlar....Bakalım 2019 da bu değerleri görecekmiyiz....15 den 1 sıfır atarız dolar hooop 1,5 tl olur ..Paramızda değer kazanmış olur

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    TÜRKİYE CDS 509,51 % 5,05

Bana iyi niyetle abi CASH `i bırak Eurobond al faizini ye diye öğüt veren forumdaş /lar %509 cds ne anlama geliyor biliyormusunuz ?
    bu, batmaya bir basamak kaldi demek

GBP bugün kudurdu +%3.12. ne tesadüf bende GBP var ! son zamanlarda aldığım gbp ler iyi kar getirdi. bonus 2.55 gecelik faiz ohh

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sen ne diyorsun, ben sabah 4 te kalkip dolari takip ediyorum. Uyku muyku kalmadi

Elimde o kadar arsa ev var hepsinin degeri pul oldu. Sabah aksam USDTRY takip ediyorum. Psikoloji falan kalmadi
    Bu kadar başa bela arsam evim falan var diyorsunuz üstelik ABD yaşadığınızı söylüyorsunuz ama İzmirden de ev alacam diye ısrar ediyorsunuz. Çok da umurumda değil ama cidden enteresan bir kişisiniz sanırım milletle billur geçmek için buralara takılıyorsunuz.

6.48 den 6.41 e kadar çaktılar kol gibi zarar
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tamam işte kiracilarla dolar bazlı kirada indirimde anlasirlar ayni kapıya çıkar yoksa ölü AVM ler diyarı olursa etkisi iyi olmayabilir
    ben yabanci yatirimci olsam bir daha TR ye 1 cent yatirim yapmam

sacmaliga bak

milyonlarca dolar yatirim yapmisim kiralari dolarla anlasmasini imzalamisim sonra dolar TL yukseldi diye kirada indirim olacakmis

yani yatirimcinin annual based dollar return unu dusuruyorsun. Adam sana yatirim yapmasaydi daha baska alternatiflere yonelecekti ve adami magdur ettin. Cunku imzaladigin anlasma gecersiz. Ne bicim ulke bu ya?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yok, durum biraz farklı , AVM yatırımcılarının çoğu bu 5 ve 10 yıllık kira kontratlarını türevli piyasalarda belirli fonlara satıp tekrar kaynak girişi sağlamış. Bu fonlar da bu kağıtları 2. piyasada diğer varlıklarla birleştirip daha derinlikli bazı işlemlerle kaldıraçlı olarak işleme sokmuş. Eğer bu tuğlayı alttan çekersek ne olacağını az çok öngörebiliriz sanırım.

Amerika'daki mortgage krizi de bu tür kaldırçlı ve iç içe geçmiş finansal mühendislik ürünleri nedeniyle patlak vermişti.
    durum benim bildigimden daha da karisikmis

benim merak ettigim bu yabanci yatirimcilar doviz bazli kira kontratlarini nasil turevli piyasada fonlara satiyor? Boyle bir piyasami varmis TR de?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Xinhai Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/mmkubilay...37424428978176

Yazı dizisini okuyunca yemin ederim boğazım düğümlendi.

Umutabi size teşekkür borçluyum. Nedeni ise azda olsa biraz birikimim vardı, sayenizde bir yıldır değerini koruyor. 😍
    Su hale bak

Milyar dolarların esrarengiz bir şekilde kaybolması sonrası Oger Telekom’un diğer işleri mercek altına alınmak istendi fakat şeffaflık olmaması sonucu bu paranın nereye uçtuğu bulunamadı. Kesin olan tek şey ise Türk Telekom’un bankalara hala ipotekli olmasıydı.

-------------------

milyar dolar nasil kayboluyor ya? saka mi bu?

Sayfa 470/1024 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •