Sayfa 33/493 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3937 madde; 257 - 264 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

1. Borsada sağlam hisse diye bir olgu yoktur...Şirketlerin sağlamlığı o günün konjonktürü ile alakalıdır...Bir bakmışsın bir türbülansla yerle bir olmuş o sağlam dediğiniz şirketler...Borsa İstanbul bu tip hisselerin çöplüğüdür...Yaşamayan bilmez bunları...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    belki inanmayacaksın ama o iki hisseninde batacağını iddi,a etmiştim.......alaydın bir tüpraşbak göreydim seni ozaman yada ereğli...demirbank batığında bankacıydım..bizzat şahit oldum..bankacılık zaten batıktı..şu anki gibi değildi..
    Şimdi de benzer riskler var piyasada ama ISCTR almışsın o dediklerinin yerine ?...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Şimdi de benzer riskler var piyasada ama ISCTR almışsın o dediklerinin yerine ?...
    isctr batarsa türkiye batar..ozaman zaten herkes batar..isctr dediğin sadece banka değil....bir sanayi şirketleri topluluğu aynı zamanda..garanti yada akbank gibi değil...bilançosuda daha iyi hepsinden...piyasadaki risk siyasi bir risk..güven ortamı azaldı..ve ilk etkilenen bankalar oldu..dolar bazlı %80 kayıplar var......yani ucuz olan tek şey şu anda bankalar..ha finans piyası şu anda çok riskli ama işbankasında bu riski daha az görüyorum...özsermayesi ve duran varlıları müthiş..maşallah diyelim.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Abi sen yüksek riski seven birisin kusura bakma...Senle anlaşamayız yaw...Demin de dedim, o riskler bana göre değil,, herkes kendi bildiğini yapsın iyisi mi...En iyi ben bilirimin ne yeri ne de zamanı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Abi sen yüksek riski seven birisin kusura bakma...Senle anlaşamayız yaw...Demin de dedim, o riskler bana göre değil,, herkes kendi bildiğini yapsın iyisi mi...En iyi ben bilirimin ne yeri ne de zamanı...
    yok yaw sohbet ediyoruz işte.......tartışmıyoruz..ama inan herkes öldük bittik dediğinde hisse alacan..bir abim dedi dersin.

6. yani ucuz olan tek şey şu anda bankalar..
    Bak sana bir şey diyeyim hocam...Olası bir Swift'ten çıkarılma'yı bırak bunun kokusu bile -bankalar açısından- içerisinde bulunduğumuz fiyatları zirve yapar...50 kuruştan alırsın o ISCTR'leri...Demedi deme, benden sana tavsiye olsun...

7. Ve an itibariyle bu risk gerçek anlamda var abi...Şaka maka değil...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Ve an itibariyle bu risk gerçek anlamda var abi...Şaka maka değil...
    oh ne güzel....... tam istediğim hava

Sayfa 33/493 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •