Yok üstad haklısınız forumdakilere müstehaktır diyemiyorum, Kurunun yanında yaş'ta yakmak,pire için yorgan yakmak gibi deyimlerimiz var bizim, hem ben özelden değerlendimenizi sabırla bekliyorum....
Yok üstad haklısınız forumdakilere müstehaktır diyemiyorum, Kurunun yanında yaş'ta yakmak,pire için yorgan yakmak gibi deyimlerimiz var bizim, hem ben özelden değerlendimenizi sabırla bekliyorum....
Millet iyiyi kendinden, kötüyü başkasından biliyor. Anlatırız şöyle iyi, böyle iyi, sonrasında ya memleket batar, ya da şirket kötü duruma düşer (Allah korusun) Vay sen hisseyi övdün bak şimdi ne durumdayız, ardından akla bile gelmeyecek bir sürü beddualar, küfürler. Nasıl saydırmalar öyle. İnsanı bitiriyor. Öyle böyle değil...
Unut gitsin üstad, biraz sade yazarsınız olur biter, biz silvr'da işi fazlaca sohbete dökmüştük biraz, umutlaarımız vardı keyfimiz yerindeydi, pyasada diğer hisseler alınmayacak seviyelere gitmiş silvr kalmıştı yazdığımız dönemde , tabi silv bilançoyla herkesi hayal kırıklığına uğrattı. oda hep dediğim gibi pazarlamyla birleşmeden olmaz işin kaymağını pazarlama yiyor diye düşünüyorum....
Şirketimizin 19.10.2017 tarihli özel durum açıklamasında; tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, Şirketimiz faaliyetlerinin veya varlıklarının bir bölümünün veya tamamının satışı, ya da bir şirketle birleşmesi veya bir yatırımcı ile birlikte yeni bir şirket kurulması da dâhil olmak üzere, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması konularında, Şirketimizin hâkim ortakları ile Pragma Finansal Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. arasında 19.10.2017 tarihinde bir finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmesi imzalandığı duyurulmuştur. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır. Süreçle ilgili bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
süreç devam ediyor
LİNK yeşil gözlü sarışına benziyor, yoksa gözlerim mi seçmiyor ,yalnız biraz yaşlıca gözden düşmek üzere gibi kocayı buldu buldu, yok bulamazsa kız kurusu olur öylece yaşlanıp gider
Son düzenleme : batik65; 30-08-2018 saat: 16:55.
Kasadindaki parayi da, ortakligi da yazdik. Geriye dogru okuma zahmeti gosterin.
Kafanız karışık 1 milyon dolar diyeniniz de var, 2.5 milyon diyeninizde, Ortaklık veya satış için o iş bitti artık diyorsunuz kap' daki haberden o anlaşılmıyor, aksine devam ediyor anlamı çıkarılabilir....
2.5 Milyon Dolar
200 Bin Euro
3 Milyon TL
Toplam Nakit Pozisyonu var.
Bunun TL karşılığı: Bugünkü kura göre yaklaşık olarak 20 Milyon TL yapıyor.
Yer İmleri