Selam herkese,
Ben haziran 2016 da girdiğimde, birkaç kişiden hatırladığım, Süleyman Tuzlu diye bir arkadaş vardı. Tüm yataşlarını satmak zorunda kalmıştı. Kağıt buralara gelince, onun adına çok üzülüyorum. 7,42-9,18 aralığında kaçırdığım fırsata ise hayıflanıyorum.
Sevgili arkadaşlar, kazançlarınızı ağız ile sağlıklı bir şekilde değerlendirirsiniz inşallah.Referandum sonuçlanana kadar bütün pozisyonlarımı kapatıyorum.Ben de hayır çıkacağını tahmin ediyorum.Ancak evet ve hayırdan hangisi çıkarsa ülke için iyi şeyler olsun.El ele güle oynaya , birebirlerimizi kırmadan , güçlü TÜRKİYE de yaşayalım.Sevgiler.
mal arayıpta bulamayana yukarıda (10.10-10.13 te)20000 likler bekliyor hay maşallah
temennilerinize içtenlikle katılıyorum. aslolan ülkemiz-memleketimiz elbette.
s.tuzluyu hatırlıyorum forumdan. o da erken ayrılmış demekki. sanırım benimki kadar değildir. 2015martında ev peşinatının bir kısmı için 30k lotu 1,60tan satan biri olarak söylüyorum ki, kaçana üzülmüyorum. neden? herşeyin nasip-kısmet meselesi olduğuna inancım tam. eminim s.tuzlu da acil ihtiyaçtan satmak zorunda kalmıştır. onun da üzüldüğünü sanmıyorum; çünkü acil bir ihtiyacı gidermenin hazzı veya bir sıkıntıyı gidermenin verdiği rahatlık bence daha önemli. canımız sağolsun. canımız sağ oldukça para yine kazanılabilir diye düşünüyorum.
bir de sn UAlkya, referandum sonrası mı, yoksa 2017-1Ç bilanço sonrası mı aramıza tekrar katılacaksınız?
Yer İmleri