Sayfa 430/1013 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    zaten zorlukla kazanılmış nakitimi BİST .erhanesinde batırmaya hiç niyetim yok. hiç bir zaman borsaya tek kuruş yatırmadım,ne kadar haklı olduğumu yıllara baktıkça anlıyorum.
    Her birey senin gibi düşünse..!!
    İsviçre'yi çoktan refah konusunda geçerdik.!!
    Afrika ligindeyiz maalesef ..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Borsa` ya zaten akıl sır ermez ama borsada dünden beri belli hisselerde (tabiki en başta bankalar) oha ! derecesinde yükselmeler manipülasyon değilse acaba nedir ? Bir tek mantıklı sebep söyleyin ki evet sahiden bu yükseliş çok mantıklı diyebileyim.
    ''Risk on mod'' olabilir mi?

Adamların para kazanması lazım..!!

EM kurları değer kazanıyor..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bak gardaş Ukrayna'da yaşantı süperdir.!!
    ABD'de ayda 1000 lerce dolarda kazansan.!!
    Ukrayna'daki kaliteyi yakalayamazsın.!!
    Deniz, kum eğlence hepsi süper..!!
    Ben hep yazları ukraynadayım.!!
    evet biliyorum amerikadaki bir cok turk yazlari oraya gidiyor ne aradiklari malum cunku amerikada yok oylesi

biz mazbutuz evliyiz oyle seylerle isimiz olmaz

guzel insan ariyoruz derken olay yanlis anlasilmis cinsellik degil olay

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    bu para ile ne kadar sure idare edersiniz.....
    isin komik tarafi adam 250 bin dolari para zannediyor

Annemin Istanbul da oturdugu 40 yillik dokuntu yamuk kooperatif dairesi 250 bin dolar yahu

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Neden hep ev aliyoruz biz Turk ler... Kiraci ile ugras, satmak icin ugras, tamiri bakimi kira odeyemedim derdi,
    aidati, suyu patlar, balkon a cam kaplatmak ister kiraci yok kombi bozuldu der yok elektrik tesisati sorun der de der yahu........
    hatta kiraci bulamayip bos gecen aylik donemler bile olabilir...

Daha temiz ve surekli para kaynagi ne olabilir...
    TR den yada ABD den endeks fonu alin

benim butun emeklilik parasi vanguard S&P 500 index fund da

expense ratio binde 4

veya TR deki endeks fonunu alin ama TR de expense ratio lar sahtekarlar yuzunden cok yuksek

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Konuda bilgi sahibi ve açıklamaları işkembeden olmayan sayın jonDowes yazmış, iç borç ülkeleri, bir nedenle kendileri istemedikten sonra, batırmaz ama DIŞ borç batırır demiş. Bu konuda da birinciye Japonya `yı ikinciye Yunanistanı örnek vermiş. Hala bizim uzman Kasımpaşa üniversitesi mezunları Tl ye yüksek faiz haramdır, faiz enflasyonun nedenidir diye tüm dünyada ki finans otoritelerine engin bilgileriyle akıl veriyor. Türkiye `yi şimdiye kadar iç borç batırmamıştı şimdi deniyoruz, paçavra denilen Benjaminle alınan dış borçlar batırcak mı batırmayacak mı, bekleyip görelim , ama benim acizane önerim siz siz olun beklerken eşeğinizi sağlam kazığa bağlayıp öyle bekleyin, yaşanmış örnekleri dikkate alın .
    Dowes beye ozelden yazip sorucam zamanim olmadi

ABD bile istedigi kadar para basabilseydi butce acigini kesintilerle azaltmaya calismazlardi para basarlardi olur biterdi

Demekki istedikleri kadar basamiyorlar

Federal hukumet yillardan beri eleman almiyor ise ve butun devlet isleri yavasladi, herkes sikayetci. Devletin parasi yok

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Dowes beye ozelden yazip sorucam zamanim olmadi

ABD bile istedigi kadar para basabilseydi butce acigini kesintilerle azaltmaya calismazlardi para basarlardi olur biterdi

Demekki istedikleri kadar basamiyorlar

Federal hukumet yillardan beri eleman almiyor ise ve butun devlet isleri yavasladi, herkes sikayetci. Devletin parasi yok
    parayı FED basar ve FED derin dünya devletinin bankasıdır. ABD hükümetinin para basma yetkisi yoktur. FED, ABD hazinesine tahvil karşılığı dolar verir, ne kadar isterse o kadar verir böylece derin dünya devleti tüm dünyayı olduğu gibi ABD yide kontrol eder. En son John F. Kennedy FED'i kamulaştırmak istemiş ve öldürülmüştü.

8. Bitcoin olmuş 1210USD. Abicim para yapıyorum para. Aldım bitcoinleri, kurdum kendi işimi, elemenlar benim yerime çalışıyor. Oh ya oh.

Altın da 1272. yuh
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 11-04-2017 saat: 17:59.

Sayfa 430/1013 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •