Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Baksanıza goygoycular 900-1000 puan arası faiz artışı yapıldığını söylüyor siz hala Merkez faiz attıracak diyorsunuz ilahi sürahi..Zaten mevduat faizlerinde 900-1000 baz puan artış olunca Londradaki Swap piyasası oyuncuları İş bankasında ( garantili diye ha
) filan 1 aylık 6 aylık mevduat hesabı açacak sonra Dolar shortlayacak . La havle vela kuvvete diyelim dalgamızı geçelim.
![]()
900-1000 puan nasıl oluyor da oluyor, faiz getirisi 20'den 30'a mı çıktı.. kaçırdığım birşeymi var acaba...
kabaca yüzde 1-2 gibi bişey farkediyo olmalı.. ana faiz zaten hala 24...
afedersinizde bi laf vardır.. "ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin diye"
bugün olan akaryakıt zammın ötv'den karşılanmasının amacaoğlu(ki o denizde bitti artık)..
farkettiysen çok seri etki etti faiz hamlesi...ama ne hikmetse 6,50'nin altına bırak gitmeyi yüzü hala yukarı bakıyo bizim oğlanın...
pazartesi çok enteresan olacak...
siz gözlerinizle görmüş olabilirsiniz, ben gözlerimle gördüm, bankaya gittim ve hazine bonosu satın aldım. (imar bankasından) ve söyledğim oranla %66.5 aynı gün akbank a sordum %65
tabi niye akbanktan almadın gibi abuk, subuk tartışmalarda açıyolar onun önüne geçmek için; tasarrufumum imar bankasında mevduattaydı..
zaten mesele bu değildi ki, mesele imar bankası ile , akbank arasındaki hazine bonosu faizi farkıysa onu kırpar ve vadesi geldiğinde ödersin.. adamlar reel anaparanın 2/3 ünü gasp etti. ve 5 yıl ödemiyoruz dediler..
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 31,4 milyar tl (önceki 994,5mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri