Ben çook ! uzun zaman önce reddettim hayali kazançları bu ben değilim bunu yapan `artık yeter bundan sonrası başka boyuta geçmektir` diyen zat tır. Neyse işi daha fazla uzatmayalım, herkesin seçimi kendi seçimidir onu yargılamak bizlere düşmez . Adam faiz kaybını düşünmüyorsa kendince bir kaygısı vardır bize ne...
Fiyatlamalar bazen doların yükselişini yardırıp geçmiş durumda.Bu ortamda gidip başka bir ithalatçı aynı ürünü getirip satamaz diye %110 zamlı fiyat koyan var.Mudisine net %18 veren banka %38 den kredi veriyor.Herkes herşeyi düz hesap olsun diye ikiyle çarpma yarışına girmiş.
Merkez bankasının değnekten başka kullanabileceği araç aklıma gelmiyor.Değnekli finans timleri kurup,dolar alan mı gördün yolda yatırıp vur 50 değnek,etikete sıfır mı ekledi vur 100 değnek.
Seçimler,yaz tatili vs. bittiğine göre artık açıklamadan öte bu fiyatlamalara etkili bir icraat gelir inşallah
Dolar olmuş 6.60 inmez 6` ya petrol olmuş 78 ler inmez 75` e ama demin bir forumdaş hesabını yapmış BENZİN olması gereken fiyatın nerede ise yarısında da NEREYE KADAR ? GEÇER GEÇER Dolar da geçer hemde öyle bir geçer ki o hülocuların yarım olan aklınıda alır geçer. Dolarda yükseliş kaçınılmaz haram yiyiciler ziftlensin diye EJDER meyvesi ithal etmek bunun içinde Dolar lazım, bu şartlarda Dolar geri gelir diyenlerin lafına itibar edenlerin akıllarından şüphe ederim.
20 yildir yuksek faiz derken ?? hangi enflasyona gore !!! cogu zaman negatif faiz ortami vardi !!! biz istisna degiliz
cunku
dusuk kur kavramina da hala faiz kistasi ile bakiyorsunuz !!! kuru etkileyen baska faktor yokmu ??? yani ben diyorum ki kur konusunu biraz faizden soyutlayalim, sn.hakem siz ise hala ayni noktadan bakiyorsunuz.
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Altın yeşil
Döviz yeşil
Emtia yeşil
Borsa yemyesil
Topunuz mu yalancısınız
Ejder meyvesi ithali deyince...
![]()
Yer İmleri