Originally Posted by BORA YAŞAR Bu yüzden rakı falan içemiyoruz Reha Bey... Masraf çok. Sizin araba zaten yerinize likir likir iciyor, hep zil zurna sarhos geziyor! O otomobile harcanacak tek benzin, uzerine dokulup kibrit cakilacak benzindir, bence!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by kızılyıldız şimdi baktımda galiba 73 litre deposu var ve 400 km gidiyor. oy oy km başı 1 lira 30 kuruş civarı. Tüp neyin takmak lazım hatta çok olsun diye içine hava basmak da lazım o zaman ucuza depoyu doldurabiliriz.
Originally Posted by zaxxss Hurda bölümü ne tarafta Sizin başınız yeterince dertte... Allah kolaylık versin... Benimki dert falan değil. Keyif..
Originally Posted by zaxxss Maritza Loft Sarıyer sitesinde yeni 4 aylık dairemi ihtiyaçtan satıyorum ilgilenen olursa özelden yazsın... Satış ofisi fiyatı 190 bin dolar.. Benim satış fiyatım 150 bin dolar... Daire 2+1 Zekeriyaköyde Hayırlısı olsun Umarım istediğiniz zamanda satarsınız fiyattan çok zaman daha önemli artık diye düşünüyorum
Originally Posted by BORA YAŞAR Sizin başınız yeterince dertte... Allah kolaylık versin... Benimki dert falan değil. Keyif.. Ya kimin derdi yokki boşver Allah sağlık sıhat versin yoksa 5 tane dairen olsa nolacak
70 yaşını devirdik bir kaç yıl önce... Size ağabey tavsiyesi... Bir meşhur zenginin lafıydı...Sevmiştim... "Oturabileceğin en iyi evde otur. Binebileceğin en mütevazı arabaya bin"... Epey başlık dışı muhabbete konu oldum. Özür...
Originally Posted by umutabi Tüp neyin takmak lazım hatta çok olsun diye içine hava basmak da lazım o zaman ucuza depoyu doldurabiliriz. direkt satıp kurtulmak lazımda aslında keyf arabasıymış. diyecek bişey yok..
Para sadece sizde bizde kaldı galiba Reha bey. diğerleri borsacılar ve TL mevduatçılar nalları dikti. ayakta kalan USD ciler EURO cular ve benim gibi ALTIN cılar kaldı. diğerleri mefta. nalları diktiler. enki ne diyorsun alalım mı emlak? -) Originally Posted by reha kaya Dolara asik baslikta, dolarlan emlak fiyati ilginc!
Forum Rules
Yer İmleri