Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6270 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    senin buradaki yazın üzerine mynette haydar sen gundwane misin diye sordum sormaz olaydım adam bir daha yazmadı hayret verici bir olay buradaki bazı yazılarını da okumuştum araştırdım geçmişini gundwane sanki patronu ayırarak yorum yapmıştı ancak mynette haydar o ise en azından benim veya değilim der ya da görmezden gelip yazı ve yorumlara devam ederdi tamamen kesti , bence captainfx milletin lotunu öğrenmek için zarfliyor ama şöyle soyliyeyim 100 bin lot üzeri tutan en az 5 kişi vardı o yüzden boş konuşma captain fx simdi sattılar sa bilmem
    onun gundi olduğunu tahmin ettim, çok sırıtıyor, zaten gittim inşaatlarını da gezdim diyordu sinpaşın, bildiğin avukatlığını yapıyordu bunların, muhtemelen bunlarla ahbap falandır.

burada bir de onun bunun elindeki lotları öğrensen ne olacak, işte bütün takaslar görünüyor, kabaca tahmin et işte bu manipülatörlerde ne kadar lot var diye.

2 yıldır mahkemeye gidelim diyorum, ipleyen yok

2.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    onun gundi olduğunu tahmin ettim, çok sırıtıyor, zaten gittim inşaatlarını da gezdim diyordu sinpaşın, bildiğin avukatlığını yapıyordu bunların, muhtemelen bunlarla ahbap falandır.

burada bir de onun bunun elindeki lotları öğrensen ne olacak, işte bütün takaslar görünüyor, kabaca tahmin et işte bu manipülatörlerde ne kadar lot var diye.

2 yıldır mahkemeye gidelim diyorum, ipleyen yok
    düdük gibi adamasınız desem alınırsınız bu yüzden sabır diyorum. Kendim dahil götü bıklu 1 milyon kot desen ne olur. Adam aranasını satsa kapatır. Sabır edin sabir içeceğiz bu çorbayı. Parası bol olanın, sıkışık olanın derdi büyük olur. Yoksa babama atlar düşünsün [emoji1]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    düdük gibi adamasınız desem alınırsınız bu yüzden sabır diyorum. Kendim dahil götü bıklu 1 milyon kot desen ne olur. Adam aranasını satsa kapatır. Sabır edin sabir içeceğiz bu çorbayı. Parası bol olanın, sıkışık olanın derdi büyük olur. Yoksa babama atlar düşünsün [emoji1]

yazdıkların kaliteni ortaya koyuyor nice düdükler paketledik bu topicten, dayadığım lafları paket yaptırıp evde yediler

4.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    yazdıkların kaliteni ortaya koyuyor nice düdükler paketledik bu topicten, dayadığım lafları paket yaptırıp evde yediler
    Heryerde ayağıma dolanma zengin sermaye yaltakçısı. Göreceğiz el mi yaban bey mi. Boşalttığımda atarım hesap özetini nerene kaçar bilmem

5.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Heryerde ayağıma dolanma zengin sermaye yaltakçısı. Göreceğiz el mi yaban bey mi. Boşalttığımda atarım hesap özetini nerene kaçar bilmem

sen önce aylar önce verdiğin hedef tarihin hesabını ver, yok antlayalı aliymiş, ankaralı namıkmış, burada bir sürü zararda adam var, maytap mı geçiyorsun bizimle?

6.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    sen önce aylar önce verdiğin hedef tarihin hesabını ver, yok antlayalı aliymiş, ankaralı namıkmış, burada bir sürü zararda adam var, maytap mı geçiyorsun bizimle?
    İkonun da hayır yok emek hırsızı. Yatırımcı ol otur aşağı. Yok beklemem dersen dolanma burda milletin ayağına. Gerçi senin gibi adamla ancak maytap geçilir ama o ekstreyi sokacam sonunda gözüne. Buarada dikkat et resimde çuvalın patlak vermiş

7.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    İkonun da hayır yok emek hırsızı. Yatırımcı ol otur aşağı. Yok beklemem dersen dolanma burda milletin ayağına. Gerçi senin gibi adamla ancak maytap geçilir ama o ekstreyi sokacam sonunda gözüne. Buarada dikkat et resimde çuvalın patlak vermiş

senin abdullahcan olduğunu biliyorum, insan niye farklı nickler kullanır ki?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •