düşmesini istiyorsaniz basın düşüp düşmedigini görürsünüz bu kadar basit bizde görürzz sizi genel kurula bekliyorum havaalanindan ben alacamm hem fabrikayı kezdirim sizi bekliyorummm slmmmmlarrr
düşmesini istiyorsaniz basın düşüp düşmedigini görürsünüz bu kadar basit bizde görürzz sizi genel kurula bekliyorum havaalanindan ben alacamm hem fabrikayı kezdirim sizi bekliyorummm slmmmmlarrr
Niye düşmesini isteyelim. Düşerse biz de zarar ederiz. Biz değerlendirme yapıyoruz. Bana göre gelecekte 10.00 lu rakamları geçecektir. (Tabii kar bu şekilde devam ederse). Şimdilik güçlü durmuyor.
Nazik teklifiniz için teşekkür...en erken mayıs sonu gb TR gelecez...hem Ramazan hemde basın expressteki rezidence ların teslimi haziranda gerçi mutahit temmuz bası demeye başladı...bu arada uçak biletlerine dünya zam yapmışsınız THY tüm zararı yolculardan çıkarak sanki ...kaç kişi gelebilir danıyorlarki alamanyAda herkes merkel gb yaşıyor yemin edıyorum uçak birlerinden dolay gelemeyen insanları duyuyıruz...bu arada Nasıl tesısı gezdırceniz şirkette bekçi falan mısınız???bu fırsatı kaçırdığıma üzüldüm...61500 lot bırakın da Gnl kurulda temsil edılmesın...zaten önce de yoktum insallh yeni yatırımcılar bizim gb tembel çıkmazlar...ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron sertaca söylerim 61500 lotu var rezidenceside bitiyo belkisatar bakaba biraz daha yatırım yapar derim özel olarak sizi gezdirirler yanlız ucak biletine bir şey diyemem ben şirkette bekci falan olarak bekliyo olacamm
4 lu fiyatları yukseltmiyorlar, sanki buradan mal toplayacak enayi spek, lan salak zaten satan sattı verecek olan verdi, KY de 50-100 bin lot mal yokki, olsa olsa 5-10 bin lot veya 10-15 bin lot mal var, çoğu böyle, 4 ten geriye dogru 4,00-3,99-3,98-3,97-3,96 vs kademelere elinde 5-10 bin lot yada 10-15 bin lot Mali olan zaten satmak isterse verirdi, ortalamasi yine bu fiyatlara yakın olurdu yanı 3,98 gibi ortalama ile verirdi zaten, elinde 5-15 bin lot olan KY malını sattı habarin yok spek efendi hala anlamadın mi? Ha biz nemi yapıyoruz? Kendi adıma fiyata bile bakmadan aktiften alıyorum spek efendi, anladın sen onu🤑
Özel girişim sermayesi Bedminster Capital, Propak Ambalaj'daki yüzde 80 hissesini satışa çıkarıyor.
Propak tarafından konuyla ilgili açıklama yapılmazken, konuya yakın bir kaynak "Bedminster Capital Propak Ambalaj'daki yüzde 80 hissesinin satışı için yetki verdi. İki ay içinde işlemin bitmesi beklenebilir. Aralarında Constantia'nın da olduğu dört farklı grup satışla ilgileniyor" dedi.
Bir başka kaynak da satış için özel girişim sermayesi şirketi Bedminster'in yetki verdiğini belirterek "İlgilenenlerden biri de Etapak Ambalaj firması" dedi.
Etapak, Özgörkey Holding bünyesinde bulunuyor.
Tüketim sektöründe büyüme beklentilerine paralel yabancı ilgisinin son yıllarda arttığı ambalaj sektöründe, geçtiğimiz aylarda da Korozo Ambalaj, özel girişim sermayesi Actera Group tarafından satın alınmıştı.
Çok önemli bir haber...Propak Ambalaj, Bak Ambalaj gibi flexible ambalaj üreten bir şirket. Satış fiyatı Bak Ambalaj için de çok belirleyici olacaktır. Kesin emin değilim ama Propak'ın Bak Ambalaj'ın 2/3'ü büyüklüğünde olması lazım.
Bunun dışında sektör çok hareketli. Devamlı satış ve ortaklık haberleri geliyor. Bak Ambalaj da büyük potansiyeli olan ama 5 yıldır patronun alavare dalavereleri ile karı düşürülerek değersizleştirilen bir şirket. Arka arkaya öyle haberler geliyor ki artık patronun da yapacağı bişey kalmadı.
Son düzenleme : yarımada; 11-04-2017 saat: 20:45.
Propak fabrikasına 400 metre mesafede 2.5 donum fındık bahcemiz var.bakabın buyuklugunu bilemem ama propak ole ahım sahım bi yer değildi...Akcakoca-Duzce karayolundan 300 m kadar içeride.ozellikle cipslerin ambalajında kullanılıyor.4 farklı işletmesi olan bakabın bence ancak yarısı eder.sonucta fındık bahcelerinin içine kurulmus arsa bedeli 10 milyonu gecmez.bakabın ise en az 100 milyon arsa bedeli var.
Sevgili ortaklarim referandum dan sonra tekrar hareketlenecegimizi düşünüyorum. 4 un altinda yuksek miktarda lot gormedim hic. Merak eden olursa normal bir borsa gününde 5000 lot koysun direk aliyor sonra ölü taklidine devam ediyor.Günlük cu yeri kesinlikle degil al sat yapamazsin hacim cok düşük. icimden hep egprofil gibi ucup gidecek gibi geliyor. Referandum oncesi cikmayi düşünüyordum ama spek olsam da referandum öncesi toplardim herhalde. Uzun vadede bekleyenler icin sorun yok gibi duruyor kagit.
Yer İmleri