Katarlılar ın yatırım yapacağı sektörler hangileri olabilir üstad. . . Senin kulak delik duymuşsundur bişeyler ...
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katarlılar ın yatırım yapacağı sektörler hangileri olabilir üstad. . . Senin kulak delik duymuşsundur bişeyler ...
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...
Gayrimenkul ve arazi olacağı yönünde dedikodular var
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın hisse.net forum yazarları bu forumu dün keşfederek üye oldum. 32 yaşında kamu kurumunda çalışan bir kardeşinizim. Konu başlığını en başından başlayarak okudum. Sizlerle fikir alışverişinde bulunarak bir şeyler öğrenmek akıl danışmak ve forumun daimi yazarı olmak istiyorum. Kendi imkanlarımla olabildiğince tasarruf yaparak gelecekte maddi korku yaşamadan emeklilik hayatımı huzurlu bir şekilde yaşamak amacım. Birikim olarak bir dairem (kredisinin bitmesine 2 yıl daha var), ayağımı yerden kesen bir otomobilim, borsada 32 maliyetli aselsan hissem ve elimde 20 bin tl kadar nakitim bulunuyor. Ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kalmış bulunuyorum. Aselsan alarak ortalama mı düşürmeliyim (şu anki fiyatlardan alırsam ortalamam 29 lara düşecek), başka bir şirketten hisse mi almalıyım? Yoksa (dolar, avro, altın) gibi farklı yatırımlar mı yapmalıyım. Vereceğiniz cevaplar benim için yol gösterici olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
Bu topa hiç bir yatırımcı girmez
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkeyi batiran beton, adamlar hala anlayamadi🤦🏻*♂️
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tl bazinda karda olmanizin önemi yok.
Çünkü tl artik turkiye disinda sozu gecen bir para birimi degil. İthalata bagli uretimin fiyatlardaki etkisi goruldukce Turkiyede de sozu gecmemeye baslayacak.
3 yilda yari degerine düştü tl. Hem de sadece euro dolar gibi major para birimleri karsisinda degil. Mozambik, libya, endonezya, kambocya, kenya vs gibi dunyanin en geri kalmis ulkelerinin paralarina gore de yari degerine indik.
Dış hatlar terminaline adiminizi attiginiz andan itibaren acliktan agzi kokan fakirleriz.
Almanyada asgari ucret 1500euro, 11bin100lira
Batti denen Yunanistanda asgari ucret 685 euro, 5bin100lira.
Koprulu kavsaklariyla batiyi tir tir titreten Türkiyede asgari ucret 210 euro.
Şaka gibi.
Dünyanin en acı şakası. Ama biz milletçe, bize bu acı şakayı yapanları ayakta alkislayip onlara kendilerine yeni saraylar yapmalari icin icazet veriyoruz.
3 sene once varimiz yogumuz 2x dolarsa bugün x dolar. İndirimin krali budur. Bir de muhalifler utanmadan hayat pahaliligi derler
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolay gelsin araştırma yapacaksın.
Shortcut> Şirketlerin yatırımcı ilişkilerini arayıp, mail atıp şirketinize yatırım yapmak istiyorum. Şirketinizi anlatan bir sunum döküman gönderebilir misiniz ?diye sorabilirsin.
Yatırım tavsiyesi değildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri