Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
Arama sonucu : 110 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Düzenli Bedelsiz Veren Hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sayın CTugrul,

Kendinizi yormayınız, hiç gerek yok
    [emoji16][emoji16][emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Temettünün, toplam portföy büyüklüğüne katkısını matematiksel olarak anlatabilir mi birisi? Anlamak isterim.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Temettünün, toplam portföy büyüklüğüne katkısını matematiksel olarak anlatabilir mi birisi? Anlamak isterim.
    Anlatamaz, böyle bir şey yok zaten. İkisinde de yok.

Tartışma 7. gönderide bedelsiz temettüden iyidir denince benim 14. gönderide neden iyidir yatırımcının cebine paramı koyar mesela sorumla alakalı.

Temettü yatırımcının cebine para koyar, ortaklık oranınız aldığınız paraya rağmen aynı kalır. Hatta aldığınız temettü ile dönüp aynı hisseden alırsanız ortaklık payınızı arttırma olanağı sağlar.

Bedelsizde durduk cebinize para girmez, ortaklık payınızı arttırma durumunuz olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Anlatamaz, böyle bir şey yok zaten. İkisinde de yok.

Tartışma 7. gönderide bedelsiz temettüden iyidir denince benim 14. gönderide neden iyidir yatırımcının cebine paramı koyar mesela sorumla alakalı.

Temettü yatırımcının cebine para koyar, ortaklık oranınız aldığınız paraya rağmen aynı kalır. Hatta aldığınız temettü ile dönüp aynı hisseden alırsanız ortaklık payınızı arttırma olanağı sağlar.

Bedelsizde durduk cebinize para girmez, ortaklık payınızı arttırma durumunuz olmaz.

Cevap vermeye lüzum görmedim.cünkü soru saçma.....bedelsizde temettüde karlılık iyi ise anlam ifade eder....

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Temettü candır,temettüden vergi ödemek isremiyorsan PAGYO.
    Vergi veririm dersen uzun vade SODA VE SODSN

Alıntı Originally Posted by mehmetisik_66 Yazıyı Oku
    Temettü candır,temettüden vergi ödemek isremiyorsan PAGYO.
    Vergi veririm dersen uzun vade SODA VE SODSN
    PAGYO'da niye vergi vermiyoruz anlamadım?

Benim bahsettiğim kurumlar vergisi değil ki benim ödediğim gelir vergisi. Ben beyanname verip de gelir vergisi vermekten bahsediyorum.

7. Topiğin ismi düzenli temettü verenler olsaydı daha uygun olurdu.. Şu an düzenli temettü ödeyip nispeten karlılığını korumayı başaran 2008 teknik rasyolarına dönen, döviz borcu düşük, hisse taraması yapıyorum ve uzun vade yatırım stratejisi için ADEL, AKÇANSA GÖZÜME İLK 2 ÇARPAN HİSSE... Yurt içi satışlarda bıçak gibi düşme olsada nispeten karlılığı koruyan ve temettü politikasından bugüne kadar taviz vermeyen ttrak 3.cü gözüme çarpan şirket..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Topiğin ismi düzenli temettü verenler olsaydı daha uygun olurdu.. Şu an düzenli temettü ödeyip nispeten karlılığını korumayı başaran 2008 teknik rasyolarına dönen, döviz borcu düşük, hisse taraması yapıyorum ve uzun vade yatırım stratejisi için ADEL, AKÇANSA GÖZÜME İLK 2 ÇARPAN HİSSE... Yurt içi satışlarda bıçak gibi düşme olsada nispeten karlılığı koruyan ve temettü politikasından bugüne kadar taviz vermeyen ttrak 3.cü gözüme çarpan şirket..
    Yönetim onay verirse başlığı düzenli temettü ve bedelsiz veren şirketler vb. değiştirebiliriz.

Bir de ilk gönderiye hisselerin listesini/sürekli güncellemesini yapmak istiyorum gelen yanıtlara göre ama maalesef gönderiyi değiştiremiyoruz.

Bu arada ADEL 1997'den beri aralıksız temettü vermiş.

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •