ben genelde otokar alırım o da düştü fakat bu ttrak başka hiç kafa kaldırmaya niyeti yok. 47-48 lerden aldım 70 80 den alanları düşünemiyorum. satıyım daha da bulaşmam bu lanet hisseye. zararına vereceğime 3-5 yılda olsa tutacağım. artıya geçmeden asla satmam. ama bidaha tek lot bile almam bu hisseden. şirket kötü şirket olsa bu durumu anlarımda çok ii şirket
Şirket iyi fakat şirketi yönetenler de son yıllarda bir rehavet ve miras yedi görüntüsü var. Satışlar ve karlılık artmıyor. Aksine düşme eğiliminde.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu grubun şirketlerinde bu tür karlılığın artmadığı veya hisse fiyatının olumsuz seyrettiği dönemler olabiliyor. Ben bahsettiğiniz gibi mirasyedilik değil geçici bir dinlenme dönemi olduğunu düşünüyorum şirket için. benzer durum 50 liralarda tüpraşta yaşanmıştı. 30lu fiyatlarda fordda yaşanmıştı. bazen uzun süre karlılık stabil kalıp sonra birden iki kat civarı yükseliş yapabiliyor bu grubun şirketlerinde. umarım ttrak içinde karlılığın arttığı günleri görürüz. eğer mirasyedilik bi davranış içinde olsalardı tüpraş ford da benzer durum yaşanırdı diye düşünüyorum. birde ortak yabancı buna müsade etmez. traktör pazarinda ciddi daralma var bununda geçici olduğunu düşünüyorum. tabi karlılığın yükselmesi biraz zaman alacaktır. bizleri de bekletecektir.
Bende tam aksini düşünenlerdenim.Koç şirketlerinin hepsi hantallaştı.Büyümeye yönelik hiç bir hamle yapılmıyor.Yeni ürünler ürün çeşitliliği hiç yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylık kapanışlarda rsı göstergesi 28 de.. Bu karamsarlığın zirve yaptığı 2008 de görülen 29 değerinden sonraki en düşük değer.. şirketin 75 milyon nominal tahviline ödediği faizler dışında bu tahvil itfası 2020 nisan.. Evladiyelik 2.ci emeklilik arayanlara bulunmaz bi fırsat düzeyinde fiyatlar
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
bedelli falan yapmaz bu şirket değilmi arkadaşlar fikriniz nedir
Yer İmleri