Sayfa 187/416 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3327 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Bu hısseyı yıllarca takıp ettım bıraktın şirketın yonecılerıne dunya kadar maaş verılıyor burası onlar için otlanacak çayır olmuş kimse benım kadar ıyı tanıması zor bır kac arkadas harıç her yenı gelen buyuk hayallerle gelıyor artık ınsaatıda yapmazlar tamamen otlagı yaptılar burayı maaşları al keyfıne bak şirketi olmuş çaylaklarda atıp tutuyor formda bedelsiz falan filan inter milan hade hoşca kalın ıyı uykular yenı acemilere

LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yok öylebir hikaye 2021 yılına kadar artırmıycaklar die bugün karar alsalar arttırabilir 15 yıldır hiç sermaye arttırımına gitmemiş herşey olabilir

http://www.resimag.com/p1/ea79b7265f.png
    %2-3 stoploss ile ne olur ne olmaz hesabı ile
    yatırım tavsiyesi değildir

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.' -
    C. Bukowski
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4. Cahillik zor zanaat ercan mekık var ara onu da bişeyler ögren doluya konuş 242 2486800 olması lazım teli

5.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    Cahillik zor zanaat ercan mekık var ara onu da bişeyler ögren doluya konuş 242 2486800 olması lazım teli

Ortak seninde engin bilginden faydalanmak isterim ben hissede 3 aylığım...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın cefri sizi çok eskiden beridir takip ediyorum. Bu forumda çok yazınızı okudum. Maalt artık eski maalt değil. Marmaris teki tesisi kiraya verdi. Parayı aylık faize bağladı. Düzenli kar açıklıyor. Hiçbir şey yapmasa bile yıllık 15 trilyon kar açılıyacak. Bu her sene artarak devam edecek. O yüzden artık hisse ağır ağır yükselecek. Diğer gelişmeler de Ballı kaymak olacak. Otel ve bedelsiz gibi.

7. Bununla ilgili acıklama yapıldı gozden kacırmıs olmalısın 2021 yılına kadar sermaye tavanı aynı kalacak dıye kap acıklama yaptı şirket mevcut sermaye tavanı içinde yapabilir yapması içinde inşaat işine başlaması gerekir durup dururken yapmaz kesin. Ayrıca şoyle bir tehlike var kiracı euro kurunu sabit 5 tl yapalım ben zarara ugradım diyecegı kesın iyileştirme yapalım anlaşalım dedıgınde hısse aşagı gelir üzülürsün

8. Ama borsanın en iyi kagıtlarından birisi oldugu kesin taş gibi kagıt buralarda sürünür ters bir açıklama olmadıkça yukarıda belirttım kiracı döviz kurundan dolayı arza çıkarır

Sayfa 187/416 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •