Sayfa 1206/1223 İlkİlk ... 206706110611561196120412051206120712081216 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,641 - 9,648 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Part-time fetva da veririm diyosun yani İslam'a dair ), buyur en azından hoş geldin diyelim..

Ama bence de değil mesela bayım.
    fetva yok ... nooo

100 k paran var .. ful aldın pozu.

sabah baktın viop üst üste poz kapatamadan iki tava çekti sende shortsun

kurumada -100 k borçlu çıktın.

aradaki - 100 k kimin parası ??

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Rüyasında görmüş abi kaza yaptığımızı. Sorun orada
    Sonradan emlak tan alıntı yapıp yazdım...

Sebep/eylem/sonuç...

Rüya müya hikaye kısmı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İstanbullular bilir Saroz da Erikli vardır sahil kenarı. Üniversitede okuyoruz yaz tatilindeyiz arkadaşlarla gece gittik eğlendik. Saat 2 gibi geri dönüyoruz. Yola yeni çıktık öndd oturan arkadaş dalmış. Birden uyandı aga kemerleri bağlayın kaza yapıcaz dedi. Arabayı çektik kenara adam ciddi. Sakinleştirdik neyde taktık kemerleri. 10 dakika geçti geçmedi mıcıra kaptırdı eleman arabayı. Takla attık. Tavan üzeri 20 metreden fazla sürüklenmişiz. Sapa sağlam çıktık kemerler sayesinde. İçim ürperdi yazarken bile.

O arkadaşla hâla görüşüyormusunuz?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dolylı yoldan demek istiyorsunki allah benim haram yememi istemiyor( ilkinde battım/sonrakinde faydalanamadım demiştin ya doların yükselişinde. allah benim vioptan kazanmamı istemiyor sözün üzerine ) . zaten normali olan da o olmalı.. inancına göre.

yoksa sana hergün kazandırmış olsa idi tersini düşünürdük.

o nedenle allahı kendi işlerinizde o kadar kişiselleştirmeyin dedim ama kaynadı.

yani yapılan iş şu çünkü ; sebep/eylem /sonuç.

satır araların tamamen kişisel nedenlerden. bunu direk alaha bağlamanın anlamı yok.
    Bu benle alakalı değil ama yani kişiselleştirme değil etrafınıza sorun bu gibi kazançlar elde edebilmiş dürüst kalbi temiz bir tek insan var mı?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cb den parti gozetmeksizin halkin genelinde ciddi bir rahatsızlık ve sikayet durumu var. Akp liler bile elestiriyor artik
    Cok kisi gordum markette pazarda sosyal medyada ellerim kirilsaydi da bunlara oy vermeseydim diyen
    Ki oy vermeyenler çoğunluktu bile zaten..
    Ysk, sandık hileleri, pazarlıklar, iç ve dış mihraklar + yazılım teknolojik müdahaleler vs. vs. malumlar sonrası bizlere gösterilen neticeydi bence..
    Seçmenler olarak oylarımızla sadece seçimin %80 civarı dolgusu olabildik görünen nihayetin..

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bu benle alakalı değil ama yani kişiselleştirme değil etrafınıza sorun bu gibi kazançlar elde edebilmiş dürüst kalbi temiz bir tek insan var mı?
    % 99 müslüman, bahsettiğiniz sıfatlara tanımlara uygun olan bi ülkede sorulacak soru mu şimdi bu

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    O arkadaşla hâla görüşüyormusunuz?
    Evet ağam en yakın arkadaşlarımdan biri 20 yıldan fazla arkadaşlığımız var. İstanbulda yaşıyor şimdi çoluk çoçuğa karıştı haliyle o da artık.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    fetva yok ... nooo

100 k paran var .. ful aldın pozu.

sabah baktın viop üst üste poz kapatamadan iki tava çekti sende shortsun

kurumada -100 k borçlu çıktın.

aradaki - 100 k kimin parası ??
    Diyanetin ))..

O nası konu devşirme öyle, dur eve gidince düşünücem kiminmiş diye.. )

Ha buldum hâlâ daha benden çıkan ve karşımdaki longcunun parası hesabı.. Nasılım ?)

Bu arada İslam'da şu haram bu değil mevzu fetva kapsamındadır.. Öyle yok ... nooo mo diye sıyrılma ).

Sayfa 1206/1223 İlkİlk ... 206706110611561196120412051206120712081216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •