Sayfa 958/1024 İlkİlk ... 4588589089489569579589599609681008 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bence o iş 13 Eylül ile alakalı değil bankaların notlarının çöp olması ile alakalı. Ülke cds leri olmuş 600 puan gel sen bu ülkenin bankalarının sendikasyonlarını uygun faizle yenile ,pek olası değil bence.
    Çöp seviyesi bir altı olmuyor mu? Şimdilik geri dönüşüm maddesi seviyesine denk geliyor gibi.

2. sorular:
    1. bir ülkenin merkez bankasının ppk'sı tarafından verilecek kararlar bu kuruldaki kişilerin bankalardaki pozisyonlarına bakılarak önceden bilinebilir mi?
    2. bankalar bu kişilerin kendilerindeki hesap pozisyonlarına göz atabilir mi?
    3. göz attıkları bu verileri birbirleriyle paylaşarak önceden pozisyon alıp kar edebilirler mi?
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Gazi ERÇEL olayı yaşandı bu ülkede bu konuda...

Ahmetg Guest

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    sorular:
    1. bir ülkenin merkez bankasının ppk'sı tarafından verilecek kararlar bu kuruldaki kişilerin bankalardaki pozisyonlarına bakılarak önceden bilinebilir mi?
    2. bankalar bu kişilerin kendilerindeki hesap pozisyonlarına göz atabilir mi?
    3. göz attıkları bu verileri birbirleriyle paylaşarak önceden pozisyon alıp kar edebilirler mi?
    ne guzel sorular

bu sorulari ben 15 sene once burada sormustum ama tabiki cevabi yok

ben MB nin bilmemne bolumunde calissaydim Diyarbakirdaki kuzeni arar duruma gore pozisyon aldirtirdim ama kendi adima hicbir sey yapmazdim

siz o mevkideki insanlari aptalmi zannettiniz?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    abi off-shore diyince millet niye türkiye ile ilgili birşey anlıyor anlamıyorum. gidiyosun başka ülkede hesap açıyosun, bu ülke ve kanunları ile bir alakan kalmıyor. yerine göre karşı ülke mevduat garantisi veriyor. mesela amerikada 100bin USD. zamanında bi türk banka off-shore diye bişe uydurup milletin parasını çarpmış diye dünya üzerindeki bütün ülkeler ve bankalar dolandırıcı olacak değil ya

"alışkanlık" ve "güvenlik" kavramları birbirine karışıyor insan alışık olduğunu güvenli zannediyor. şuan CDS primi 600'e yakın olan bir ortadoğu dikta rejiminde yaşıyoruz bundan beteri zor bulunur emin ol. ülkedeki bütün zenginler ve siyasiler zaten paralarını yurt dışına çıkardılar senelerdir okuyoruz.

yurt dışına para yollamanın en büyük dezavantajı sermaye kontrolü başlarsa paranı geri getiremezsin.
    Amerikaya parayi yollayip sonrada Turkiye ile alakan kalmiyor lafi dogru degil

ABD Turk vatandaslarinin hesaplarindaki capital gains lerden vergi kesmiyor ama faiz ve temettude %31 kesinti var

bir de Turk vatandaslari bu gelirlerini Turk maliyesine bildirmek zorunda

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,566
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    BİST te 92 500 dikkat etmek gerekir aşağı kırılırsa 70 xxx görülür tabii dolar bu arada 8 xx lere zıplar
    benim yazım arka sayfalarda kalmasın, 70 bine hareket başladı galiba

Ahmetg Guest
    Koy kahvaltisina 250 TL vermek?

gecen sene 35 TL olan simdi 250 TL

Koy kahvaltisinin dolarla ne alakasi varsa?

https://eksisozluk.com/disarisi-adam-ariyor--5781852

Sayfa 958/1024 İlkİlk ... 4588589089489569579589599609681008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •