Anadolu yatırım bu hafta için 10 hedef vermişti.. Tutturdu.
https://www.google.com.ph/amp/kanalf...lu-yatirim/amp
Herkese merhaba; geçen hafta ulaşmasını beklediğim çift hane hedefi dün itibariyle gerçekleşmiş oldu. Kısa vadeli teknik beklentime çok yaklaştı. Kendi adıma %10 luk bir pay daha var. Fazlası da eksiği de olabilir. Artık bundan sonrasının senaryosunu tahmin etmeye çalışmak gerekiyor. Öncelikle hacme baktığımızda öyle ahım şahım bir hacim yok. Böyle olması bence olumlu. Ne zaman hacim patlaması olursa o zaman tetikte olmak gerekir diye düşünüyorum. Şimdi Mart başında 6,5 seviyelerinden başladığı hareket ya 11 seviyelerinde son bulup kar realizasyonu yaparak bilanço dönemine yeni bir hazırlık yapacak yada bu beklentiye sahip olanları şaşırtıp bilançoyu çok daha yüksek seviyelerde karşılayacak. Burada benim kriterim hacim ve yabancı alımları. Gün içinde uygun gördüğüm seviyelere satış ve gitmesi durumunda yine aşağılara alış emri girmek kısmetimiz varsa ekstra para kazanabileceğimiz davranış olur. Dün olduğu gibi bugünde yakından izleme şansım olmayacak. Ama pozisyonumu sabahtan alıyorum, bakalım bizi neler bekliyor. Herkese bol ve hayırlı kazançlar.
yani ortak tarihi zirveyi 3 doları bir görsün diyorsun
işyatırımın bugünkü raporuna göre yabancı pay oranı %60,96.
dün %60,91 idi.
Yer İmleri