Sayfa 71/580 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 561 - 568 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by clawman Yazıyı Oku
    Yataş müdavimi arkadaşlar, bugün itibariyle aranızdan ayrıldım, 2010 lardan beri devam eden birlikteliğim 10.05 fiyatla son bulmuş oldu, sembolik olan küçük birikimim yataşla biraz da olsa katlandı, çok bekledim, çok sinir harbi yaşadım ama bir zaman sonra (derler ya unut gitsin) unuttum ve bu kadar zaman beklemenin karşılığını almış oldum, bu geçen zaman zarfında da en değerli sermayenin "sabır" olduğunu biliyordum ama yaşayarak öğrenmiş oldum, kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim... Yataş gibi olabilecek yeni bir hisseyi de bulmak nasip olur inşaAllah,
    7 yıl... müthiş bir sabır...
    kazancınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

2.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    tarihe not düşmek adına 1 lot satış... fena fikir değil.
    ben de cep telefonumdan izlerken, 9,99kalktı ve 10,00 yandığında ekran görüntüsünü kaydetmiştim
    ben de grafiğin ekran görüntüsünü aldım;

3. Anadolu yatırım bu hafta için 10 hedef vermişti.. Tutturdu.

https://www.google.com.ph/amp/kanalf...lu-yatirim/amp

4. Herkese merhaba; geçen hafta ulaşmasını beklediğim çift hane hedefi dün itibariyle gerçekleşmiş oldu. Kısa vadeli teknik beklentime çok yaklaştı. Kendi adıma %10 luk bir pay daha var. Fazlası da eksiği de olabilir. Artık bundan sonrasının senaryosunu tahmin etmeye çalışmak gerekiyor. Öncelikle hacme baktığımızda öyle ahım şahım bir hacim yok. Böyle olması bence olumlu. Ne zaman hacim patlaması olursa o zaman tetikte olmak gerekir diye düşünüyorum. Şimdi Mart başında 6,5 seviyelerinden başladığı hareket ya 11 seviyelerinde son bulup kar realizasyonu yaparak bilanço dönemine yeni bir hazırlık yapacak yada bu beklentiye sahip olanları şaşırtıp bilançoyu çok daha yüksek seviyelerde karşılayacak. Burada benim kriterim hacim ve yabancı alımları. Gün içinde uygun gördüğüm seviyelere satış ve gitmesi durumunda yine aşağılara alış emri girmek kısmetimiz varsa ekstra para kazanabileceğimiz davranış olur. Dün olduğu gibi bugünde yakından izleme şansım olmayacak. Ama pozisyonumu sabahtan alıyorum, bakalım bizi neler bekliyor. Herkese bol ve hayırlı kazançlar.

5. yani ortak tarihi zirveyi 3 doları bir görsün diyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Herkese merhaba; geçen hafta ulaşmasını beklediğim çift hane hedefi dün itibariyle gerçekleşmiş oldu. Kısa vadeli teknik beklentime çok yaklaştı. Kendi adıma %10 luk bir pay daha var. Fazlası da eksiği de olabilir. Artık bundan sonrasının senaryosunu tahmin etmeye çalışmak gerekiyor. Öncelikle hacme baktığımızda öyle ahım şahım bir hacim yok. Böyle olması bence olumlu. Ne zaman hacim patlaması olursa o zaman tetikte olmak gerekir diye düşünüyorum. Şimdi Mart başında 6,5 seviyelerinden başladığı hareket ya 11 seviyelerinde son bulup kar realizasyonu yaparak bilanço dönemine yeni bir hazırlık yapacak yada bu beklentiye sahip olanları şaşırtıp bilançoyu çok daha yüksek seviyelerde karşılayacak. Burada benim kriterim hacim ve yabancı alımları. Gün içinde uygun gördüğüm seviyelere satış ve gitmesi durumunda yine aşağılara alış emri girmek kısmetimiz varsa ekstra para kazanabileceğimiz davranış olur. Dün olduğu gibi bugünde yakından izleme şansım olmayacak. Ama pozisyonumu sabahtan alıyorum, bakalım bizi neler bekliyor. Herkese bol ve hayırlı kazançlar.
    Bilanço nezaman açıklanıyor?

7.  Alıntı Originally Posted by HeatoN Yazıyı Oku
    Bilanço nezaman açıklanıyor?
    2-10 Mayıs.

işyatırımın bugünkü raporuna göre yabancı pay oranı %60,96.
    dün %60,91 idi.

Sayfa 71/580 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •