https://youtu.be/DcgPCU10Bek
Ve 70 cl whisky temiz...
İyi geceler..
https://youtu.be/DcgPCU10Bek
Ve 70 cl whisky temiz...
İyi geceler..
hakuna matara....memento mori.
Reha GAYA'da, zibarir.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Afiyet olsun Sofra.![]()
İşletmeci şifayı kaptı .. Sonuç iptal ..![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yaklasık 20 senedir her gece daha öncesi ayda yılda bir demlenirdim buraya uye olalı on sene olacak ama yazmıyordum,en son meyhanede içerken 7 seneyı gecmistir dingilin biri geldi bizim masa daki içki ısmarladıgımız sahısa bır laf attı bende de sıgorta attı lan sen kimsin bu masada bız varken artıslık yapacak rahatsız edecek yapstım buna sıktırı cektım bırdaha azını acma dıye ne derdınız varsa dısarda halledin dedim sesı kesıldı, adam meger akrabasıymıs sonradan ögrendim o gun bugundur dısarda hele meyhanede zorunlu kalmadıkca ıcmıyorum lalenin biri illakı cıkıyor, bir sene oldu olmadı yine biriyle içiyorum,adama etmediğim iyilik kalmadı suyla sabunla alakası olmayan işlerde bana aklı sıra akıl vermeye kalktı onu da kovdum en iyisi yanlız takılmak daha neler neler aksarayda yıllar önce 25 sene olmustur bir restoran da içerken araç çekme davasına babasının caddesı ya az ileri aldım arabayı yok olmaz dedi lan sen ne diyon dedim daldım buna,o ara on beş kişi falan varlar üstüme cullandı bunlar,bizim ağa rahmetli,onada saldırdılar üstüne gelene bel altı takmış, aksaray karıştı polisler ayırdı cerrahpasaya gittik hepsi kan revan içinde alayına dikiş attılar bende hafif sıyrıklar vardı masada 5 kişiydik biri hariç kimse kavgaya girmedi o da değerli bir insandı öbürleri yalakaydı,sonradan neye bulaştıkları nı öğrenmişler sesleri çıkmadı olay kapanmıştı bumereti herkesle içmeyecen tek içecen yada candan dostlarınla huzurlu içecen
Afiyet olsun sofra...
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Olmaz bişi...
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Yer İmleri