Sayfa 66/1030 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Yapcak ama yapmadan yapcak faiz dışında herşeyi artıracak kimse faiz artmadı sanacak
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2. Bence şu an faiz artırmadan nasıl faiz artıracaklar mb dekiler kendileri de bilmiyor.. Bakalım faizleri yukarı itici hangi enstrümanla oynucaklar
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yapcak ama yapmadan yapcak faiz dışında herşeyi artıracak kimse faiz artmadı sanacak
    Nasil olacak o is. 1 aydir zaten kullanmadigi arac kalmadigi gibi yeni seyler icat ettiler.

Ne cektiler bu faizden be...

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eft muafiyeti yok alan da yok ben kac kez sordum.
    Ben parayi bu şartla getirerek aldım, 1 yıl sadece mobil şubede geçerli, EFT limitini de 1m a çıkardılar, tutar şu anda +500k
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Denizbank o/n +500k için bugün 20,50 teklif etti, boşta kalan yok
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bence şu an faiz artırmadan nasıl faiz artıracaklar mb dekiler kendileri de bilmiyor.. Bakalım faizleri yukarı itici hangi enstrümanla oynucaklar
    Kacacak yeri kalmadi 500 den aşağı ayni tas ayni hamam devam ederiz.19.25 fonlama varzaten .20.25 yaparsa gorunurde 250 artırmış olucak ama etkisi sifir olacak.

7. 21 yıl sonu enf + 2 reel faiz.

23 altı bağlamak paranızı eritir hala 20li oran paylaşanlar var.
    ?

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Ben parayi bu şartla getirerek aldım, 1 yıl sadece mobil şubede geçerli, EFT limitini de 1m a çıkardılar, tutar şu anda +500k
    Zaten eft yi sadece cikarken kullanicam oda 4 tl bana vermediler .

Sayfa 66/1030 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •