Sayfa 121/1030 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    şubeden vadesiz hesap açın sonrada onu internet bankacılıgına açın oluyor size cepteteb aynısı.ben o şekil kullanıyorum hem defterinizde olmuş oluyor bu bahaneyle.yalnız ben isim yazılı ve daha güvenli dedıgı kartdan istemıstım 1 haftada gelir diğerleri isimsiz hemen veriyordu.
    Teşekkürler, senin şu itibarı bir fulleyim, tek yeşil diş iyi durmuyor
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
    Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
    Syg,
    Geçtiğimiz artış bekleneni vermediğinden yaşanmışların etkisi olabilir ama sonuçta yine büyük para yön verecek.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Benim vade pazartesi ekim donusu 25 inden sonra gelsin diye 1 hafta repo yada direk orana gore 41.42(kirik vade varsa) gun mu yapsak ?..bu son faiz artışı miydi ?...eylul enflasyonuna gore bir kez daha artırirmi ?..gibi sorular var kafamda.

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Hangi banka 30 vermis
    Şeker-vakıf

Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    şubeden vadesiz hesap açın sonrada onu internet bankacılıgına açın oluyor size cepteteb aynısı.ben o şekil kullanıyorum hem defterinizde olmuş oluyor bu bahaneyle.yalnız ben isim yazılı ve daha güvenli dedıgı kartdan istemıstım 1 haftada gelir diğerleri isimsiz hemen veriyordu.
    Daha once marifetli kullananlar cepteteb uzerinden açınca güncel oran verirmi ki biliyormusunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Teşekkürler, senin şu itibarı bir fulleyim, tek yeşil diş iyi durmuyor
    teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben o dakikalarda HSBC subesinde idim.
    Musteriler deli gibi dolar aliyorlardi internetten, alamayanlar da kosa kosa subeye geldiler, calisanlari fircaladilar sistem agirlasmis, girememisler, kurlar cok sik degismisler v.s diye.
    Syg,
    Yerlinin dolarda hamallık evresi çok normal
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Şekerden 31 alan arkadaş vardı, şubeye sordum öyle bir oran yok dedi, personel için oran istedim merkezden bekleyin işlem yapmayın dediler

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 121/1030 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •