Bu hisseye girenler evler hazır olsaydı ve paraları da yetseydi bu projeden bu fiyatlara ev alırlar mıydı? Bu soruyu sordular mı hiç kendilerine?
Bu soruya evet cevabı vererek girdiyseniz üzülmenize gerek yok. Düştükçe alın.
Cevap "hayır" ise ya da soruyu sormadan %5-10 çakıp çıkarım diye girdiyseniz çok ağlarsınız. Çünkü normalde para vermeyeceğiniz bir şeye bağladınız parayı.
Ben projeyi inceledim bu arada. Oradan o paraya ev mev alınmaz.
MARLA DAN PARK MAVERADA 2+1 126m2 PEYZAJ MANZARALI 514.999 TL Bitmişinin satış fiyatları. Hürriyet emlak'dan gidip inceleyin. Bu fiyata en az %8-10 iskontoda yaparlar diye düşünüyorum. Kira getirisi 1500 tl diyor. Onada siz 1200-1300 deyin.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Hürriyet Emlak Başakşehir / Kayabaşı ortalama mertekare fiyatı 2782 TL gerisini siz hesaplayın.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
devlet destekli diye halka arzın ilk günü 250 adet talep girip son gün cesaret edemeyerek iptal etmiştim.
Bilmeyerek çok doğru karar vermişim.
hisse senetlerinde bu düşüşler normal kabul ama bu normal borsa hissesi değilki gayrimenkul sertifikası
bu düşüşün tek açıklaması halk arz fiyatının yüksek belirlenip küçük yatırımcıyı mağdur etmek isteyenlerin başarıya ulaşması
Burasi istanbul borsasi kim kimi tutarsa öpüyor 😁 halka arzdan alip zararina satis yapanlar aleni spekulatif islem yapiyor SPK buna seyirci kaliyor.zararina satan her bir islem tek tek incelenmeli.1 gun dahi artiya cikmadan alindigi gun zarara verilen bir yatirim araci olabilir mi? Artik hersey goz gore gore aleni yapiliyor nasilsa ses cikaran yok.bu proje bitti diyelim.baska projeler icin sertifika veriyoruz diye nasil tanitim yapilacak? Şu saatten sonra artiya gecsede ilk haftayi full kayipla kapatan bir urune birdaha nasil talep bekleyecekler.bi kere öptük o da bize yeter mi diyecekler 😁
theufuks
Yer İmleri