Sayfa 122/1030 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. İnanmayın 30 lu oranlara

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Benim vade pazartesi ekim donusu 25 inden sonra gelsin diye 1 hafta repo yada direk orana gore 41.42(kirik vade varsa) gun mu yapsak ?..bu son faiz artışı miydi ?...eylul enflasyonuna gore bir kez daha artırirmi ?..gibi sorular var kafamda.
    Bu sene icin son olabilir ama ben kasim ya da aralik ayinda kucuk bir dokunus daha yapacaklarini dusunuyorum. Enflasyon eylul verisi ile beraber 21 22 olabilir ama problem su ki. Dusmesini beklerken kisa vadeli de olsa yukari ivme yakalanabilir. Ufe ile tufe arasinda ki 15 puanlik fark kapanmali.

Ufe de dusus olsa bile sinirli olur. Eylul ve ekim de tufe de negatif baz etkisi devam edecek.

Tahminim yil sonunda faizlerin yuzde 30 bandina yukselmesi ve enflasyonun da 24 25 civarinda bu yil icin tepe yapmasi. 25 enflasyona gore 30 politika faizi az rekabetci degil diger ulkeler ile. 25 enflasyonda 35 (yuzde 40 uzeri) mantikli olur.

Ben tcmb olsam direk 30 a ceker ve bu yil icin bu son derdim ve topu maliyeye atardim. Boylelikle yil sonuna kadar tcmb konusulmazdi ve bu orani onumuzdeki 12 18 ay dusurmeyecegimi gerektiginde ek sikilastirma yapabilecegimi belirtirdim. Merkez bankalari ongorulebilir olmali. Eger bunu yapsa merkez bankasi guclenir ve dik bir durus sergilerdi.

Simdi olay ovp de. Bu karari destekleyici adimlar atilmasi lazim. Gevsek maliye politikasi son bulmali. Bir de rahip krizi sona ererse guzel olur

Bunlar olmalo cunku son 3 ay dunya da kritik gelismeler olacak. Turkiye zaten kotu fiyatlaniyor ve en azindan biraz yaralarini iyilestirmeli

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Burgan 27 yi duydum bir arkadaştan

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. 4 peçete getirene bir yıl sonra 1 peçete bedava veriyollamış diyolla...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by nidaalya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabırlı olun ve pazarlık yapın 1 milyon üstü paralarda Bugün saat 17 den sonra %30 veren bankalar oldu önümüzdeki hafta bu rakamları çok duyacaksınız( rakam milyonun epey üstü
    Oranı siz mi aldınız yoksa birinden mi duydunuz, yani güvenilirliği nedir?
    1 milyonun epey üstü derken 2 milyon altı mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    İnanmayın 30 lu oranlara
    haklısın inanmamak lazım gidip 20-21oranlara bağlamak lazım değilmi...tabii burda yazan küçük yatırımcı ya hep yenilmek zorunda ben 26 aldığımda burda millet 22-23 den bahsediyordu sadece gülüyorum

8. Şu an .....menkul şirketinde gecelik 25 var pazarlık edin

Sayfa 122/1030 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •