Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Kural beni dehşete düşürdü.

İyi ki ahlaki kurumlarımız henüz bu kuralı düstur edinmediler...

Neyse...

Bu kadar köşeli yazmasak...
    ahlaki kurumlar bu kuralı çoktan içselleştirdiler, oynanan tiyatrodur.. ahlaki kurumlarımız kim bu arada?

Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Portföyüm hala altın ve USD sepeti şeklinde.
    Cepteteb'in %24-25lik faiz oranları da aklımı çelmeye başladı.
    Doların bir kısmını mı altının bir kısmını mı bozup 32 günlük vadeliye kaydırmalı yoksa hiç gıpraşmamalı mı sizce?
    Hepinizi Öptüm kib
    Gıpraşma hocam))))))

3. Faiz kararı öncesi gelen malum açıklama test gibiydi sanki. Karşı tarafın gücünü test ettiler baktılar tepki zayıf, zayıf iken kafasını ezelim dediler oranı abarttılar. Lakin düşüş de sınırlı oldu, bence tuzağa düştüler. Şimdi bu "gerçek dışı" oranları geri çekmekte çok zorlanacak ve yüksek maliyetle tahvil satmak zorunda kalacaklar.

Bu arada başkan açıklama yaptıktan hemen sonra faiz kararı açıklanana kadar çoğu bankada makas 7-8 kuruşlardan 2.5-3 kuruşa düşmüştü. Faiz kararı açıklanınca makas yeniden normale döndü. Ne tuhaf !!! Bundan herkes kendi senaryosunu yazsın

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    31. sayfadayız direnci kırdık mı 669 uncu sayfaya kadar gideriz.
    sex ten pardon ekonomiden iyi anlıyorsunuz, biraz engin bilgilerinizden istifade etsek .!

5. Bir apartman yönetimi düşünün; kat malikleri genel kurulu ( Meclis ) kat mülkiyeti kanunu hükümlerine göre ( anayasa ) toplanır ve yönetim, denetim kurulunu seçer. İşletme projesini ( bütçe ) onaylar.
    Her şey şeffafsa apartmanda huzur vardır. Aidatlar ( vergiler ) ödenir. Yönetime güven vardır. Yönetim lüks içinde , yetkisiz harcama yapamaz. Hemen oturanlar hesap sorar. ( kalabalık binalarda bir araya gelerek soramıyorlar, şirket yönetiyor. Kimse malıyla ilgilenmiyor ) Devlet yapısında da millet organize olamadığı için demokratik yollar çalıştırılamıyor. Bu nedenle insanlar çevresinde olan biten kötü örneklerden ürkerek ( ırak, suriye ) yarın bize de bir şey olursa diye altın, döviz biriktiriyor. O zamanda üretim duruyor.
    Kıbrısa gidenler görmüştür; bütün binalar dökülür. Çünkü halk, '' rumlarla anlaşma olacak ve mülk takası olacaksa ben neden masraf yapayım'' havasında. Devlet olduklarına ve artık bu toprağın vatan olduğuna inandırılması gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by {NIRVANA] Yazıyı Oku
    Faiz kararı öncesi gelen malum açıklama test gibiydi sanki. Karşı tarafın gücünü test ettiler baktılar tepki zayıf, zayıf iken kafasını ezelim dediler oranı abarttılar. Lakin düşüş de sınırlı oldu, bence tuzağa düştüler. Şimdi bu "gerçek dışı" oranları geri çekmekte çok zorlanacak ve yüksek maliyetle tahvil satmak zorunda kalacaklar.

Bu arada başkan açıklama yaptıktan hemen sonra faiz kararı açıklanana kadar çoğu bankada makas 7-8 kuruşlardan 2.5-3 kuruşa düşmüştü. Faiz kararı açıklanınca makas yeniden normale döndü. Ne tuhaf !!! Bundan herkes kendi senaryosunu yazsın
    senaryo bence çok açık ; 6.50, 6.55 ten malı birilerine yedirmek istemişler.

7.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    sex ten pardon ekonomiden iyi anlıyorsunuz, biraz engin bilgilerinizden istifade etsek .!
    Takılma başkana, sürekli evden uzak anadoluyu geziyor. Ne yapsın diline vuruyor işte. ( başkan alınma ) )

8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    senaryo bence çok açık ; 6.50, 6.55 ten malı birilerine yedirmek istemişler.
    Su uyur dış güçler uyumaz. Adamlar sevr den sonra Lozan hezimetini halen hazmedemediler. O gün bugün sabırla işliyorlar. Türk milleti gibi heyecanlı iş yapmıyorlar. Onlarca yıllık planları olduğunu kitaplar yazıyor. Belki de ucuzdan döviz fırsatını değerlendiriyorlardır.

Sayfa 76/1000 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •