Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
Problem burdan kaynaklaniyor. Insanlar konsepti anlamiyorlar. Isteyen istedigini yazip cizemez. Burasi bir forum, ama birisinin "babasinin" forumu degil. Bu konseptin anlasilmasi gerekli ve ona gore davranmali. Yani hepimiz belli kurallara uymaliyiz ortamin verimli olmasi icin.

Konusuldu, tartisildi, oylandi bitti. Daha mantikli bir onerisi olan varsa "oylamadan" baska, bir dahaki sefere de onu deneriz.
Gayet demokratik ve bir o kadar erdemli bir davranış...Oylama sonucunda her ne kadar yazmam yönünde bir tercih çıkmış olsa da yazdıklarımın, oldukça girift bağlantılar içermesinden dolayı -bazı- okuyucuları yorduğunun da farkındayım ve kişisel anlamda uzmanlık alanım olan bir konunun herkes tarafından ve benim kadar sıkı takip edilmesi beklentisinde de değilim...Buradaki en öncelikli amaç bilgi vermekle birlikte fiyatlamalar üzerinde etkisi olan değişik etkenler hakkında -sıradan- okuyucuya ayrı bir bakış açısı kazandırmak, ileri düzeyde ilgilenenlere ise detaylara inerek olayların perde arkası hakkında sentez yapmalarına yardımcı olmak...Sınıftaki herkesin ilgi alanları ve beklentilerinin aynı olmasının mümkün olmadığını bilecek kadar hocalık tecrübem var sonuçta...

Zaten köye ceviz toplamaya gidiyorum abi, döndüğümüzde bakarız...Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sınıfta olmaktan ayrıca gururlandım...Gazmanbaba'ya da hususi selam ve saygılar...Tam O'nun yazacağı bir başlık ama bıktırdılar adamı aha böyle, inatçı şey yazmam dedim mi yazmaz...alekss kardeşime de selamlar, burada maksadımız bağcıyı dövmek değil, herkes herkesin (ciddi anlamda) yazdığına saygı göstersin, hakaret edip aşağılamasın yeter...Başka hiç bir niyetimiz yok...Oylama yapılırsa oyum Evet yazsın yönünde...

Kaçtım...